reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Dzień dobry Dziewczyny, ja mam dzisiaj wizytę na 12:40. Wczoraj trochę spanikowałam, bo lekko stwardniał mi brzuch i bolał, więc jestem cała w nerwach czy na pewno wszystko jest dobrze. Niestety po poronieniu teraz każdy objaw będzie martwił…
Trzymam kciuki, daj znać po. :) Przypomnień, który to tc?

U mnie zamiast zanikać to mdłości i zawroty jakby sie nasiliły 🤢 wszystko mi śmierdzi od dywanu po umytego(!) męża!!! No przecież do głowy można dostać
Mój jakieś 3tyg temu jak mnie jeszcze okropnie mdliło i każdy bardziej intensywny zapach powodował wymioty najpierw zrobił sobie tosty z masłem czosnkowym, a jak zaczęłam wyzywać, że teraz mi niedobrze to wypsikał dom swoimi perfumami 🤦 oczywiście ledwo dobiegłam do łazienki.
Dzień dobry Dziewczyny, ja mam dzisiaj wizytę na 12:40. Wczoraj trochę spanikowałam, bo lekko stwardniał mi brzuch i bolał, więc jestem cała w nerwach czy na pewno wszystko jest dobrze. Niestety po poronieniu teraz każdy objaw będzie martwił…
Nie martw się na zapas, ja też tak miałam, wszystko było w porządku. W tej chwili biorę magnez i się uspokoiło

Mój jakieś 3tyg temu jak mnie jeszcze okropnie mdliło i każdy bardziej intensywny zapach powodował wymioty najpierw zrobił sobie tosty z masłem czosnkowym, a jak zaczęłam wyzywać, że teraz mi niedobrze to wypsikał dom swoimi perfumami 🤦 oczywiście ledwo dobiegłam do łazienki.

Nie martw się na zapas, ja też tak miałam, wszystko było w porządku. W tej chwili biorę magnez i się uspokoiło
a możesz polecić jakiś magnez?

Poszłam z 3-latką do kościoła i się umęczyłam... słabo, mdło, duszno, zimno, zawroty glowy jak musiałam się do niej schylić...😵‍💫

Kurcze wspolczuje bardzo.
Wez na wizycie powiedz o tych mdlosciach i wymiotach gin niech ci tabletki przepisze podobna sa i bardzo pomagaja ale nieznam nazwy
Ginekolog kazał kupić pregna vomi, a lekarz rodzinny powiedział, że muszę przeżyć, bo to normalne o I tak jakoś. A ten gin prywatnie w ogóle nic nie skomentował.
U mnie zamiast zanikać to mdłości i zawroty jakby sie nasiliły 🤢 wszystko mi śmierdzi od dywanu po umytego(!) męża!!! No przecież do głowy można dostać
Ja na szczęście jeśli chodzi o zapachy mam mocny żołądek 😀 mnie wnętrzności nie ruszają i żule. Nie pytajcie ;)
W sumie to nie przyszlo mi to do głowy
Ja kupuje w rosmanie is.ana kids 2w1 czy 3w1 taki żel bezzapachowy białe opakowanie i takie foczki są nadrukowane. Może taki kup ;)

Ja nie chodzę za bardzo so kościoła. Nasz kościoła przerobiony z kaplicy jest na cmentarzu, gdzie z hedn3j strony jest parking, z drugiej główna ruchliwa ulica w mieście. No raz mi córka wyleciała, nie wiedziałam w którą stronę pobiegła. Myślałam, że zawału dostane. Z kolei też ona skakała po grobach a ja nie mam.sily za nią latać. Teraz już trochę zmądrzała, ale krzyczy ze ona nie chce chodzić do kościoła :oops: i to tak.dopoero odkąd poszla do przedszkola, wcześniej chętnie szła.

reklama
A propos umytego męża. Ja często wrzucam do wanny moja trójkę na raz. I zanim je umyje to siw bawią i ciapia. Ostatnio postanowiłam sobie pranie od razu włożyć do pralki i się odwróciłam. Najstarsza wylała na głowę I na całą najmłodsza żel mojego.meza i to taki.z glinka , meski zapach. O mamuniu. Ile ja się naplukalam małej. A potem i tak musiałam.ja jeszcze umyć dzieccym zapachem. I tak było czuć tym mężczyzna xd

Do góry