Bibi80
Fanka BB :)
Mam na myśli badania od razu.Ja serduszko od 10 tygodnia i badania to samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam na myśli badania od razu.Ja serduszko od 10 tygodnia i badania to samo.
Cudownie!! Z tą córeczką to już na 100%?Dopiero się odzywam, choć wizytę miałam o 17. Pierwsza u nowego lekarza prowadzącego i jestem bardzo zadowolona! Pan dr poświęcił mi 40 minut, wszystko na spokojnie tłumaczył zbadał z każdej strony, uspokoił mnie, że te moje żółte upławy to nic groźnego i żebym się nie niepokoiła, sprawdził szyjkę macicy, wszystko jest dobrze Dzidzia zdrowa, pięknie rośnie i dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę Jestem przeszczęśliwa!
A Ja mam na tylniej to coś oznacza?Ja mam na przedniej scianie
ale super masz może zdjęcie USG ? Ciekawa jestem tej dziewczynki , bo tez mi się wydaje że u mnie będzie..Dopiero się odzywam, choć wizytę miałam o 17. Pierwsza u nowego lekarza prowadzącego i jestem bardzo zadowolona! Pan dr poświęcił mi 40 minut, wszystko na spokojnie tłumaczył zbadał z każdej strony, uspokoił mnie, że te moje żółte upławy to nic groźnego i żebym się nie niepokoiła, sprawdził szyjkę macicy, wszystko jest dobrze Dzidzia zdrowa, pięknie rośnie i dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę Jestem przeszczęśliwa!
Tez mam taka nadzieje bo teraz juz na to czekam zeby byc spokojniejsza . Ciagle mysli czy wszytsko ok a przedewszystkim czy zyje. Ja dzisiaj rowno 14t0d.też tak mam te łożysko na przedniej ale miejmy nadzieję że poczujemy łobuzy swoje szybciej niż tego 20tygodnia
też czekam na ruchy. Mam wizytę w czwartek i tak strasznie się boje czy wszystko jest ok.. czy dzidzia żyjeTez mam taka nadzieje bo teraz juz na to czekam zeby byc spokojniejsza . Ciagle mysli czy wszytsko ok a przedewszystkim czy zyje. Ja dzisiaj rowno 14t0d.
nieeee , na tylnej nawet lepiej bo można szybciej poczuć ruchy dziecka a jak jest na przedniej łożysko no to jest bardziej jakby asekurowanie dzieckoA Ja mam na tylniej to coś oznacza?
Uwaza sie ze jak lozysko jest na tylnej scianie predzej czuc ruchy dziecka. Jesli lozysko jest na przedniej scianie jest to dodatkowa amortyzacja .A Ja mam na tylniej to coś oznacza?
chyba każda z nas już tego wyczekuje i chciało by się już mieć ta pewność że jest tam bąbelek żywy ale już niedługo jeszcze będziemy stękać na nasze wszystkie kościTez mam taka nadzieje bo teraz juz na to czekam zeby byc spokojniejsza . Ciagle mysli czy wszytsko ok a przedewszystkim czy zyje. Ja dzisiaj rowno 14t0d.