reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dopiero się odzywam, choć wizytę miałam o 17. Pierwsza u nowego lekarza prowadzącego i jestem bardzo zadowolona! Pan dr poświęcił mi 40 minut, wszystko na spokojnie tłumaczył zbadał z każdej strony, uspokoił mnie, że te moje żółte upławy to nic groźnego i żebym się nie niepokoiła, sprawdził szyjkę macicy, wszystko jest dobrze 🥰 Dzidzia zdrowa, pięknie rośnie i dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę 😍 Jestem przeszczęśliwa!

Dopiero się odzywam, choć wizytę miałam o 17. Pierwsza u nowego lekarza prowadzącego i jestem bardzo zadowolona! Pan dr poświęcił mi 40 minut, wszystko na spokojnie tłumaczył zbadał z każdej strony, uspokoił mnie, że te moje żółte upławy to nic groźnego i żebym się nie niepokoiła, sprawdził szyjkę macicy, wszystko jest dobrze 🥰 Dzidzia zdrowa, pięknie rośnie i dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę 😍 Jestem przeszczęśliwa!
Cudownie!! 😍 Z tą córeczką to już na 100%? :)

ale super 🥰 masz może zdjęcie USG ? Ciekawa jestem tej dziewczynki , bo tez mi się wydaje że u mnie będzie..

reklama
Do góry