reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Dziewczyny, jaki ja miałam dzisiaj zły dzień, muszę sobie ponarzekać 🙈 Od rana miałam okropny humor, w pracy wszyscy mnie drażnili, miałam ochotę pozabijać, a jak z niej w końcu wyszłam... to wlazłam w gów.no 😆 Cały dzień źle się czułam, od wczoraj mam dziwny ból pleców i biodra, jakbym go stłukła, a nie było takiej sytuacji 🤔 Nie ustają też te kłucia w pochwie, dodatkowo zaczęłam mieć jakąś dziwną wydzielinę... We wtorek będę u lekarza to go o wszystko wypytam. Oby sobota była dla mnie łaskawsza! 🙏

Dziewczyny, jaki ja miałam dzisiaj zły dzień, muszę sobie ponarzekać 🙈 Od rana miałam okropny humor, w pracy wszyscy mnie drażnili, miałam ochotę pozabijać, a jak z niej w końcu wyszłam... to wlazłam w gów.no 😆 Cały dzień źle się czułam, od wczoraj mam dziwny ból pleców i biodra, jakbym go stłukła, a nie było takiej sytuacji 🤔 Nie ustają też te kłucia w pochwie, dodatkowo zaczęłam mieć jakąś dziwną wydzielinę... We wtorek będę u lekarza to go o wszystko wypytam. Oby sobota była dla mnie łaskawsza! 🙏
oj też często mam takie dni... łatwo mówić ale... nie przejmuj się ! To na pewno hormony, nic już na to nie poradzimy . Trzeba jakoś załagodzić , włącz ulubioną muzykę, weź przyjemna kąpiel, zapał świeczki i odpocznij ! 🥰
a co do tej wydzieliny , mam nadzieję że to nic groźnego, trzymam kciuki! 💕

Ale czego potrzebujesz? 😁
Mogę Ci polecisz i wszystkim Wam w sumie jeżeli chodzi o drogeryjne produkty to podkład Eveline better than skin, no mówię Wam nie ma lepszego! Używam go na sobie od kiedy ttylko się pojawił i jest sztos. W ogóle ostatnio marka Eveline mnie tak zaskoczyła pozytywnie, że ja Teraz prakrycznie na codzień się maluję tylko tą marka 😁 korektory są super, eyeliner precise brush liner najlepszy jaki w życiu miałam dla siebie (podobny do słynnego eyelinera z Kat von d), tusz do rzęs z Eveline z taką mega malutka szczoteczką, puder mineralny Variete, puder rozświetlający też z serii Variete, i kredki do brwi mają super 😁
Rozświetlacz polecam z Sensique albo my secret. A cienie to ostatnio katuje Affect
o mamo taaak , ten podkład to cud ! Używam podkładów z różnych półek cenowych a ten to mój totalny hit 🙈 ja kocham też używac pod tusz do rzęs odżywkę Eveline. Znacie ten sposób ? Rzęsy są dużo dłuższe , grubsze, tusz się nie osypuje :) ♥️

Cześć Dziewczyny!

Widzę, że wątek prywatnego forum coraz częściej się pojawia, więc czas się odezwać ;)

Jestem Marta, mieszkam w okolicy Trójmiasta. Jestem mamą cudownej 7latki, w grudniu nasza rodzina się powiększy :)

Badanie prenatalne 01.06, następny dzień wizyta u lekarza prowadzącego. Wstępny termin porodu z OM 14.12.

Podczytuje Was od jakiegoś czasu, chociaż czasem ciężko nadrobić bo jesteście bardzo aktywne na forum :)

Jesteście dla siebie dużym wsparciem dlatego chętnie zostanę z wami jak najdłużej.

Dużo zdrowia!
Ahhh kolejna z Trojmiasta 🤩 witamy!

To coś a'la fasola, tylko lepsze ;) U mnie zawsze się jadło gotowane w solonej wodzie, a znowu u męża oprócz tego jeszcze z kawałkiem masła na wierzch (tak, żeby się rozpuściło). A, i niektórzy obierają ze skórek, a inni nie :)
u mnie z sama solą. Raczej się je obrane choć niekiedy wpierdzielam jak leci

Dobra udało się zmienić nick ,to jestem ja bajdelka35 ,chce zostać z wami

Termin mam na 19 grudnia, prenatalne 9 czerwca do tego czasu bardzo się stresuje

Czy jest tu ciężarna z większą masa? Obawiam się że na prenatalnych nie bedzie nic widac przez te moje powłoki brzuszne

Mam też problem z ciesnieniem ,biore juz leki
Oby wszystko było dobrze ze mną i dzieckiem
Będę się do was odzywac

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! Piszę dopóki nie zgubię się w ilości postów 😁. Bób jem albo z solą albo z np Maggi i bez skórki ale jak jest miękka to i ona wleci 😁. A dzisiaj na obiad będzie spaghetti 🥰. Już nie mogę się doczekać 😁. Dziewczyny a lubice szparagi zielone długie? I czy też potem czujecie odór podczas oddawania siusiu? Podobno 10% ludzkości to czuje... I tak się stało, że oboje z mężem tak mamy ale zanim zjadłam 1 raz szparagi to mu nie wierzyłam 🤣.

Do góry