Dokładnie. Mój mąż na świadczenie z zus czekał 7 miesiący bez żadnych pieniędzy a na końcu mu jeszcze 3 sprawy założyli o niepoprawnie wykorzystane zwolnienia lekarskie sprzed kilku lat oczywiście nic im to nie dało, ale nerwów i najeździć wyjaśniać się trzeba byłoOoo siwy dym będzie się działo. Będzie będzie zabawa u nas jest tak rodzinnie rzec można
Dokładnie. Każdy robi jak uważa. Ja też będę siedzieć na tyłku, bo nie swędzi mnie stracić świadczenie i nawet nie mogę na to pozwolić. To nie są wakacje tylko zwolnienie. I tu ZUS ma duże pole do popisu. A my marne kmiotki nie wygramy z nimi. Oni leżących do pracy wysyłają.
reklama
Fifonka
Fanka BB :)
Chciałam tylko napisać,
Owszem jesteście wyjątkowo aktywnym miesiącem i to się chwali... ale aż weszłam na listopadowe i wcześniejsze... I raczej ogólnie mało jest aż tak aktywnych wątków jak Wasz...
Styczniowe mamy też Was podczytują... co jest naturalne bo wiele ciąż jest na przełomie miesięcy...trochę przykro sie to czyta...No ja się nie dziwię... strach tam cokolwiek napisać, bo się można narazić na bardzo nieprzyjemny komentarz. Jakbym miała być na takim forum to bym już wolała nigdzie nie pisać niż się denerwować
Tutaj można napisać wszystko, nie każdy się ze sobą zgadza, ale chamówy nie ma. ❤
Owszem jesteście wyjątkowo aktywnym miesiącem i to się chwali... ale aż weszłam na listopadowe i wcześniejsze... I raczej ogólnie mało jest aż tak aktywnych wątków jak Wasz...
honeypie58
Zaciekawiona BB
Ooo, to nawet nie wiedziałam, fajnieto chyba drugie blizniaki na grupie’ witaj!
tego pewna nie jestem, ale wiem, że ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowaczemu nie fajne akcje? To co one tam robią?
super, już wiesz czy jedno czy dwujajowe?
A jak nasza koleżanka z forum bo tez spodziewa się bliźniaków ale coś cicho siedzi?
Dziś byłam na pobraniu krwi w ramach prenatalnych, w najbliższy wtorek mam usg. Powiem Wam, że się trochę stresuję. W ogóle zastanawiam się, jak to będzie, bo to moja pierwsza ciąża i od razu podwójna xD
Roksi2810
Zaciekawiona BB
Dzis również w Dino widziałamKupiłam właśnie tydzień temu w biedronce a wczoraj udało mi się dostać w dino bo też ciągle bob za mną chodzi
To nie jest kwestia aktywności, ale atmosfery i zwracania się do siebieChciałam tylko napisać,
Styczniowe mamy też Was podczytują... co jest naturalne bo wiele ciąż jest na przełomie miesięcy...trochę przykro sie to czyta...
Nie mówię, że nie ma tam fajnych babeczek, bo są i to wiem z pierwszej ręki
Ale "ogólny" duch na jaki trafiłam dowiedziawszy się o zmianie mojego terminu na początek stycznia był po prostu straszny może teraz się coś zmieniło, ale ja już sprawdzać nie zamierzam
Kurcze mam być szczera? Z jednej strony zazdroszczę dwoje za jednym zamachem. Od razu jest rodzeństwo.Ooo, to nawet nie wiedziałam, fajnie
tego pewna nie jestem, ale wiem, że ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa
Dziś byłam na pobraniu krwi w ramach prenatalnych, w najbliższy wtorek mam usg. Powiem Wam, że się trochę stresuję. W ogóle zastanawiam się, jak to będzie, bo to moja pierwsza ciąża i od razu podwójna xD
honeypie58
Zaciekawiona BB
Z jednej strony tak, ale wiesz, jest to jednak ciąża podwyższonego ryzyka przez sam fakt, że jest tych dzieci dwoje i będą mieć baaaardzo ciasnoKurcze mam być szczera? Z jednej strony zazdroszczę dwoje za jednym zamachem. Od razu jest rodzeństwo.
Oczywiście każda ciąża jest wymagająca dla organizmu kobiety, ale jak czytałam o ewentualnych dodatkowych powikłaniach w bliźniaczej to słabo mi się zrobiło Zwłaszcza, że ja totalnie zielona jestem w tych tematach, sporo też od Was się dowiaduję...
Dziewczyny, krótka piłka!
Robimy listę wszystkich udzielających się dziewczyn, tych, które chcą jeszcze dołączyć i zakładamy niedługo grupę prywatną
Poniżej lista uczestniczek. Listę zrobiłam na bazie moich ostatnich powiadomień, także na pewno dużo z Was jeszcze tu brakuje. Z góry przepraszam, ale ciężko zapamiętać wszystkie nazwy Ja nie piszę się na założycielkę grupy, ale może lista nas zmotywuje do działania? Można ją kopiować! Zgłaszajcie się, jeśli nie ma Was na liście Mam nadzieję, że nie wstawiłam tu jakiejś przypadkowej użytkowniczki forum
Lista użytkowników (kolejność przypadkowa):
@MartaMarkry
@Strzyga_
@Purrfect
@Hejcia
@anulaa_89
@MałaMi 2022
@natusia.mamusia86
@marsi89
@Carmen_87
@Roksi2810
@Blanca86
@Blondynka w sieci
@ka.an92
@Karola z nadzieją
@7grudnia
@nikola1512
@Karolcia105
@Cleo92
@Mamafasolki
@Coronita
@Bibi80
@honeypie58
@Blackoliwka
@Marcowa22
@Aurora84
@Sentosa
@Diaanaa
@Agnesco
@Renjja
@AgataG21
@Magdalena_xx
@Bebet
@Malka_91
@Edka88
@Nantes
@Hol-inka
@gigian
@Takalenka
@Poplątana9
@Aniaaa_022
@pannadarianna
@Olka92
@panna_anna
@MartaŁ
@Majka2022
@Migot_ka
@Margeritka28
@Monia_91
@Carolina123
@Cicha38
@yuwena
@Kamilad
Robimy listę wszystkich udzielających się dziewczyn, tych, które chcą jeszcze dołączyć i zakładamy niedługo grupę prywatną
Poniżej lista uczestniczek. Listę zrobiłam na bazie moich ostatnich powiadomień, także na pewno dużo z Was jeszcze tu brakuje. Z góry przepraszam, ale ciężko zapamiętać wszystkie nazwy Ja nie piszę się na założycielkę grupy, ale może lista nas zmotywuje do działania? Można ją kopiować! Zgłaszajcie się, jeśli nie ma Was na liście Mam nadzieję, że nie wstawiłam tu jakiejś przypadkowej użytkowniczki forum
@MartaMarkry
@Strzyga_
@Purrfect
@Hejcia
@anulaa_89
@MałaMi 2022
@natusia.mamusia86
@marsi89
@Carmen_87
@Roksi2810
@Blanca86
@Blondynka w sieci
@ka.an92
@Karola z nadzieją
@7grudnia
@nikola1512
@Karolcia105
@Cleo92
@Mamafasolki
@Coronita
@Bibi80
@honeypie58
@Blackoliwka
@Marcowa22
@Aurora84
@Sentosa
@Diaanaa
@Agnesco
@Renjja
@AgataG21
@Magdalena_xx
@Bebet
@Malka_91
@Edka88
@Nantes
@Hol-inka
@gigian
@Takalenka
@Poplątana9
@Aniaaa_022
@pannadarianna
@Olka92
@panna_anna
@MartaŁ
@Majka2022
@Migot_ka
@Margeritka28
@Monia_91
@Carolina123
@Cicha38
@yuwena
@Kamilad
Ostatnia edycja:
Czasem wystarczy jedna czy dwie kłótliwe osoby, żeby popsuć wrażenie, ale to nie świadczy o całym towarzystwie A czasem po prostu hormony zabuzują. Też Was czasem podczytuję, żeby zobaczyć, co mnie zaraz czeka, i macie na wątku pełno bardzo fajnych dziewczyn i wcale nie odniosłam wrażenia, ze jest jakoś nieprzyjemnie. Zresztą u nas też bywało "gorąco" (i to o jakieś totalne pierdoły), na każdym wątku się to zdarza. Pozdrawiam stycznióweczkęChciałam tylko napisać,
Styczniowe mamy też Was podczytują... co jest naturalne bo wiele ciąż jest na przełomie miesięcy...trochę przykro sie to czyta...
EDIT: Dopiero skojarzyłam, co ja w ogóle napisałam, z tym "co mnie zaraz czeka" to chodziło o listopadówki, które też podczytuję. A Was to dla nostalgii Ale reszty postu to nie zmienia
Ostatnia edycja:
reklama
Mnie tutaj nie maDziewczyny, krótka piłka!
@MartaMarkry
@Strzyga_
@Purrfect
@Hejcia
@anulaa_89
@MałaMi 2022
@natusia.mamusia86
@marsi89
@Carmen_87
@Roksi2810
@Blanca86