Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Życzę żeby antybiotyk szybko zaczął działać i żeby puściłoDziewczyny dostałam antybiotyk duomox. Lekarka powiedziała silne zapalenie zatok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę żeby antybiotyk szybko zaczął działać i żeby puściłoDziewczyny dostałam antybiotyk duomox. Lekarka powiedziała silne zapalenie zatok
duomox, oj moja zmora. Tabletki gigant o okropnym posmaku. Brałam to jako dziecko. Ale pomagało. Mam nadzieję, że szybciutko sobie poradzi w Twoim przypadkuDziewczyny dostałam antybiotyk duomox. Lekarka powiedziała silne zapalenie zatok
No apropo teściowej to tez będę musiala wyznaczyć granice bo ona w kółko i wciąż powtarza ze jak u nas będzie dziecko to będzie u nas codziennie powiedzialam mężowi ze z całym szacunkiem ale się myli kobieta i właśnie tez chce pierwszy miesiąc ograniczyć pielgrzymki, tylko ewentualna pomoc jesli będziemy czegoś potrzebowaćJa pamiętam, że mój mąż to jeszcze do szpitala mi teściową przywiózł... masakra, rodziłam 26h, dziecko urodzone 2 tyg po terminie i ostatnia rzeczą na którą miałam ochotę to odwiedziny. Tym razem juz nie pozwolę na to i też odwiedziny nie wcześniej jak po miesiącu
Piękny ludekZobacz załącznik 1401783
Hej wszystkim, my już po, termin z usg na 21 grudzień serduszko pięknie biło
Powodzenia na wizytach u miłego dnia wszystkim
Moi by chyba się bali czegoś takiego przy mnie nawet powiedziećNo apropo teściowej to tez będę musiala wyznaczyć granice bo ona w kółko i wciąż powtarza ze jak u nas będzie dziecko to będzie u nas codziennie powiedzialam mężowi ze z całym szacunkiem ale się myli kobieta i właśnie tez chce pierwszy miesiąc ograniczyć pielgrzymki, tylko ewentualna pomoc jesli będziemy czegoś potrzebować
Szanuję ja ale jestem tam sporadycznie , sporadycznie też ich do siebie zapraszamy. Mimo tego , że mieszkamy od siebie 10 minut samochodem. Ja z moimi rodzicami mam cudowny kontakt. Mamy dom podzielony na pół więc widzimy się codziennie ale w takich wiecie.. zdrowych granicach. Obiady gotujemy na zmiany teraz mama dużo robi bo ja mięsa nie jestem w stanie przyrządzić .
Ona się niczego nie boi także trzeba będzie ja przyhamowaćMoi by chyba się bali czegoś takiego przy mnie nawet powiedzieć
To u mnie podobnieTo ja znowu z teściową mam lepszy kontakt, niż z mamą Mama jest opiekuńcza, pomaga i w ogóle, ale jest też trochę (no, bardzo) męcząca z tym, że ma swoją wizję tego, jak powinno wyglądać moje życie i wartości i jeśli z czymś mam inaczej, niż ona, to się obraża i nie chce w tym uczestniczyć. I chyba przez to od dziecka staram się zadowolić innych, często własnym kosztem. Mąż jest asertywny i mnie trochę z tego wyleczył na szczęście. Za to teściowa jest bardzo uczuciowa, to właśnie jej powiedzieliśmy najpierw o ciąży i tak się cieszyła, że naprawdę od razu zrobiło się ciepło na sercu Cały czas dopytuje o samopoczucie, o bąbla i widać, że po prostu kocha mnie za to, że jestem. Mama też wiem, że mnie kocha, ale tak bardziej wymagająco i myślę, że nigdy jej do końca nie zadowolę. I trudno
Kup probiotyki i sok z czarnego bzu- on bardzo ładnie działa na zatoki, tylko trzeba regularnie pić.Dziewczyny dostałam antybiotyk duomox. Lekarka powiedziała silne zapalenie zatok