Super! Piękne wieści i zdjęcie!Hej Dziewczyny. Ja juz po wizycie. Krwiak się wchłonąłdzidzia rośnie, także chyba pora odetchnac z ulgą bo dzis juz 11+1
dziękuję za kciuki
trzymam za resztę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Piękne wieści i zdjęcie!Hej Dziewczyny. Ja juz po wizycie. Krwiak się wchłonąłdzidzia rośnie, także chyba pora odetchnac z ulgą bo dzis juz 11+1
dziękuję za kciuki
trzymam za resztę
![]()
Piękna dzidziaHej Dziewczyny. Ja juz po wizycie. Krwiak się wchłonąłdzidzia rośnie, także chyba pora odetchnac z ulgą bo dzis juz 11+1
dziękuję za kciuki
trzymam za resztę
![]()
No podczas picia tego ulepku nie ale pomiędzy pobraniami krwi mozna wypić tak pół szklanki wody. Ja po samej wodzieTam nie można popijać wody w trakcie, prawda? Jeju ja tak dużo pije, bo mi szybko w buzi wysycha![]()
lód odpada, jeszcze się do końca nie wyleczyłam z przeziębieniaMoże trochę cytryny wciśnij i lodu dodaj ?![]()
Oddane, nie mam ubranekA tak jeszcze chcialam pytac mamy które już maja dzieci macie po.swoich pociechach ciuchy czy cokolwiek zostawione . Ja wszystko oddałam, sprzedałam został mi tylko materac od łóżeczka.
Może aplikacja w telefonie co przypomina o piciu wody?lód odpada, jeszcze się do końca nie wyleczyłam z przeziębieniajuż tydzień mnie trzyma
cytrynka próbowałam . Niby trochę lepiej ale to jeszcze nie to . Wypijam dziennie około litra wody jak się pilnuje. Jak nie pilnuje mogę wcale nie pic.... Kiedyś nadrabiałam kawa teraz i tego nie pije. Wczoraj aż miałam suche usta więc dzisiaj chodzę w woda w ręku i się zmuszam do popijania .
Ja trochę podpijałam, bo bym się porzygałaTam nie można popijać wody w trakcie, prawda? Jeju ja tak dużo pije, bo mi szybko w buzi wysycha![]()
5 maja było więc pecherzyk ciążowy , serduszko jeszcze nie biło .a kiedy byłaś na ostatniej wizycie ?
5 maja kiedy byłaś na ostatniej wizycie ?
Tez będę musiała przemycić wode choc minimalnieJa trochę podpijałam, bo bym się porzygałaale to tak tylko, żeby wypłukać usta.