Tu gdzie robię sami dodają cytrynę także podejść podeszło, ale Teraz już mnie konkret mdli. Aby jeszcze pół godzinki wytrzymać i będzie ok.A kupiłaś sobie smakową? Mi bardziej podeszła niż zwykła...
reklama
Carolina123
Fanka BB :)
a kiedy byłaś na ostatniej wizycie ?Jestem po poronieniu więc może dlatego. No cóż pozostaje czekać na wizytę u lekarza
Karola z nadzieją
Karola z nadzieją
Tam nie można popijać wody w trakcie, prawda? Jeju ja tak dużo pije, bo mi szybko w buzi wysychaTu gdzie robię sami dodają cytrynę także podejść podeszło, ale Teraz już mnie konkret mdli. Aby jeszcze pół godzinki wytrzymać i będzie ok.
Carolina123
ojej, jak pięknie wygląda. Ale nie, nie, nie nie skusisz nie mam ochoty na słodkieMogłybyście zapytać, czy to wszystko dla mnie? Odpowiem…być może jeju, ale mnie wyjątkowo pognalo do cukierni
Karola z nadzieją
Mnie dziś właśnie chwilowo dopadłoojej, jak pięknie wygląda. Ale nie, nie, nie nie skusisz nie mam ochoty na słodkie
Carolina123
ja właśnie za mało pije, zawsze za mało piłam . Teraz w ogóle mało. Nie wiem jak się zmusic do picia wodyTam nie można popijać wody w trakcie, prawda? Jeju ja tak dużo pije, bo mi szybko w buzi wysycha
marsi89
mi też się dnia takie mega realne sny. Niekiedy aż za bardzo. Nic z tym nie zrobimy.Kurcze, myślałam, ze tylko ja mam problemy ze snem, ale widzę nie jestem sama. Budzę się w nocy i nie mogę spać, rano ciężko wstać z łóżka, a w dodatku same głupoty mi się śnią jak sobie poradzić ze snami? Macie jakieś pomysły?
ja mam wszystko poskładane i opisane rozmiarami u rodziców na strychu. Tata musiał szafę zrobić z 50 siatek będzie jak nie więcej. Na początku zostawiałam wszystko a później tylko te lepsze rzeczy bo już tata buczał że za dużo. Na wakacje jak bd wiadomo już co mieszka w brzuchu robię przegląd i jak bd dziewczynka to wiadomo wszystko zostaje a jak chłopiec to tylko te uniwersalne zostawiam a resztę wystawiam do ogródka i dam ogłoszenie że może ktoś sobie przyjechać i zabrać za free. Ale wózek mam uniwersalny, wanienka, przewijak łóżeczko, no mam wszystko .A tak jeszcze chcialam pytac mamy które już maja dzieci macie po.swoich pociechach ciuchy czy cokolwiek zostawione . Ja wszystko oddałam, sprzedałam został mi tylko materac od łóżeczka.
ja miałam ostatnio USG i po nim pappe. A z wynikiem dzwonili za jakiś czas.pappa to badania krwi? Robi się je wcześniej i z wynikami idzie na USG?
ja myślę że ok. Ja miałam w 5 tyg. Ok 1500 i lekarz powiedział że okWitam jestem nowa. Mam pytanie odnośnie przyrosty Betty HCG. 9 maja wyszło 33442.95 11 mają 37778.29. czy to prawidłowy wynik niby 5 tydzień. Za tydzień dopiero wizyta u lekarza. Dziękuję za odpowiedzi
może z sokiem sobie wymieszaj. Ja mam od babci malinowy i mieszam sobie czasemja właśnie za mało pije, zawsze za mało piłam . Teraz w ogóle mało. Nie wiem jak się zmusic do picia wody
reklama
Karola z nadzieją
Może trochę cytryny wciśnij i lodu dodaj ?ja właśnie za mało pije, zawsze za mało piłam . Teraz w ogóle mało. Nie wiem jak się zmusic do picia wody