reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Mogłybyście zapytać, czy to wszystko dla mnie? Odpowiem…być może 😂😂 jeju, ale mnie wyjątkowo pognalo do cukierni 🙈🙈

Załączniki

• 82CED651-AE94-4F56-86B2-F755366BD425.jpeg
    82CED651-AE94-4F56-86B2-F755366BD425.jpeg
    223,7 KB · Wyświetleń: 62
Kurcze, myślałam, ze tylko ja mam problemy ze snem, ale widzę nie jestem sama. Budzę się w nocy i nie mogę spać, rano ciężko wstać z łóżka, a w dodatku same głupoty mi się śnią 😔 jak sobie poradzić ze snami? Macie jakieś pomysły?
mi też się dnia takie mega realne sny. Niekiedy aż za bardzo. Nic z tym nie zrobimy.
A tak jeszcze chcialam pytac mamy które już maja dzieci macie po.swoich pociechach ciuchy czy cokolwiek zostawione . Ja wszystko oddałam, sprzedałam został mi tylko materac od łóżeczka.
ja mam wszystko poskładane i opisane rozmiarami u rodziców na strychu. Tata musiał szafę zrobić 🤣 z 50 siatek będzie jak nie więcej. Na początku zostawiałam wszystko a później tylko te lepsze rzeczy bo już tata buczał że za dużo. Na wakacje jak bd wiadomo już co mieszka w brzuchu robię przegląd i jak bd dziewczynka to wiadomo wszystko zostaje a jak chłopiec to tylko te uniwersalne zostawiam a resztę wystawiam do ogródka i dam ogłoszenie że może ktoś sobie przyjechać i zabrać za free. Ale wózek mam uniwersalny, wanienka, przewijak łóżeczko, no mam wszystko .
pappa to badania krwi? Robi się je wcześniej i z wynikami idzie na USG?
ja miałam ostatnio USG i po nim pappe. A z wynikiem dzwonili za jakiś czas.
Witam jestem nowa. Mam pytanie odnośnie przyrosty Betty HCG. 9 maja wyszło 33442.95 11 mają 37778.29. czy to prawidłowy wynik niby 5 tydzień. Za tydzień dopiero wizyta u lekarza. Dziękuję za odpowiedzi
ja myślę że ok. Ja miałam w 5 tyg. Ok 1500 i lekarz powiedział że ok
ja właśnie za mało pije, zawsze za mało piłam . Teraz w ogóle mało. Nie wiem jak się zmusic do picia wody 😕
może z sokiem sobie wymieszaj. Ja mam od babci malinowy i mieszam sobie czasem

reklama
Do góry