Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o boże bardzo mi przykro trzymaj się mocno przytulamHej.. przyszłam się pożegnać.Dziś w moje urodziny dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa przestało bić. Jutro rano mam się zgłosić do szpitala.
Trzymajcie się zdrowo, rośnijcie Życzę wam nudnych ciąż.
zapomniałam dodać, że na koniec wszystko zagryzłam sporą ilością truskaweko rany ale mi robicie smak
bardzo mi przykro. Trzymaj się cieplutkoHej.. przyszłam się pożegnać.Dziś w moje urodziny dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa przestało bić. Jutro rano mam się zgłosić do szpitala.
bardzo mi przykro (Hej.. przyszłam się pożegnać.Dziś w moje urodziny dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa przestało bić. Jutro rano mam się zgłosić do szpitala.
tak mi przykro. Bądź silna, ściskam mocnoHej.. przyszłam się pożegnać.Dziś w moje urodziny dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa przestało bić. Jutro rano mam się zgłosić do szpitala.
No właśnie na drugie zrobiłam mielone i chyba o jednego było za dużo, bo zaczęłam się źle czuć już przy ostatnim, ale pazerność zwyciężyłaa ja zrobiłam gołąbki… młode ziemniaczki.. weszły jak mało co
Przykro mi, i to w dodatku w taki dzieńHej.. przyszłam się pożegnać.Dziś w moje urodziny dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa przestało bić. Jutro rano mam się zgłosić do szpitala.
Ja czekam na swoje truskawkizapomniałam dodać, że na koniec wszystko zagryzłam sporą ilością truskawek
trzymaj się....Hej.. przyszłam się pożegnać.Dziś w moje urodziny dowiedziałam się, że serduszko mojego maleństwa przestało bić. Jutro rano mam się zgłosić do szpitala.