reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Witam sie z rana szykuje dzieci do szkoły i przedszkola. Najmłodsza tylko w domu bo jest chora w nocy nawet temperaturę miała. Ja z rana całkiem dobrze się czuje ale jakoś godzinę po przebudzeniu mam mdłości z racji głodu ale rano jak wstajeusze qziasc tabletki i tak zejdzie zawsze z godzinkę zamian dzieci zaprowadzę na autobus. Życzę miłego dnia

reklama
Witam sie z rana szykuje dzieci do szkoły i przedszkola. Najmłodsza tylko w domu bo jest chora w nocy nawet temperaturę miała. Ja z rana całkiem dobrze się czuje ale jakoś godzinę po przebudzeniu mam mdłości z racji głodu ale rano jak wstajeusze qziasc tabletki i tak zejdzie zawsze z godzinkę zamian dzieci zaprowadzę na autobus. Życzę miłego dnia
mi wkoncu mdłości minęło wynikające z głodu. Rano wprowadziłam owsiankę z owocami i jogurtem i odkąd tak jem mdłości jakby pożegnallam. Oczywiście wmawiam sobie, ze pewnie coś nie tak, ale pierwsza ciąża była identyczna. :) jedynie w ciągu dnia łapie mnie taka senność. Do wizyty jeszcze tyle dni, ale jutor wraca mój mąż do domu z pracy, wiec czas nam minie.

Miłego dnia! :)

Cześć dziewczyny, miłego dnia ✨
Ja dzisiaj jakoś słabo spałam, strasznie się wiercilam i bolał mnie brzuch, wydaje mi się że to już stres przed jutrzejszą wizytą 😬

Ja jestem strasznie słaba… nie wiem czy Wy też tak macie? 0 energii, brak sił, cały czas nudności, zawroty głowy, i niemoc. Siadam popracować do laptopa i oczy mi się zamykają same…jestem blada jak ściana. Muszę to chyba zgłosić lekarzowi, bo się martwię

Ja jestem strasznie słaba… nie wiem czy Wy też tak macie? 0 energii, brak sił, cały czas nudności, zawroty głowy, i niemoc. Siadam popracować do laptopa i oczy mi się zamykają same…jestem blada jak ściana. Muszę to chyba zgłosić lekarzowi, bo się martwię
to chyba normalne 😞 mnie dziś właśnie mdłości i 🤮 wzięło z rana ...masakra a w przedszkolu babki się mnie pytały co się stało że tak wyglądam 🙈
Męczy mnie to że raz jest bez mdłości i 🤮 a raz wymiotuje dalej niż widzę 😞

to chyba normalne 😞 mnie dziś właśnie mdłości i 🤮 wzięło z rana ...masakra a w przedszkolu babki się mnie pytały co się stało że tak wyglądam 🙈
Męczy mnie to że raz jest bez mdłości i 🤮 a raz wymiotuje dalej niż widzę 😞
Kurczę No właśnie, w poprzedniej ciąży (poroniona) czułam się nawet w 10 TC dobrze. Mega dziwne…

reklama
Do góry