reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Witam sie z rana szykuje dzieci do szkoły i przedszkola. Najmłodsza tylko w domu bo jest chora w nocy nawet temperaturę miała. Ja z rana całkiem dobrze się czuje ale jakoś godzinę po przebudzeniu mam mdłości z racji głodu ale rano jak wstajeusze qziasc tabletki i tak zejdzie zawsze z godzinkę zamian dzieci zaprowadzę na autobus. Życzę miłego dnia

reklama
Witam sie z rana szykuje dzieci do szkoły i przedszkola. Najmłodsza tylko w domu bo jest chora w nocy nawet temperaturę miała. Ja z rana całkiem dobrze się czuje ale jakoś godzinę po przebudzeniu mam mdłości z racji głodu ale rano jak wstajeusze qziasc tabletki i tak zejdzie zawsze z godzinkę zamian dzieci zaprowadzę na autobus. Życzę miłego dnia
mi wkoncu mdłości minęło wynikające z głodu. Rano wprowadziłam owsiankę z owocami i jogurtem i odkąd tak jem mdłości jakby pożegnallam. Oczywiście wmawiam sobie, ze pewnie coś nie tak, ale pierwsza ciąża była identyczna. :) jedynie w ciągu dnia łapie mnie taka senność. Do wizyty jeszcze tyle dni, ale jutor wraca mój mąż do domu z pracy, wiec czas nam minie.

Miłego dnia! :)

Cześć dziewczyny, miłego dnia ✨
Ja dzisiaj jakoś słabo spałam, strasznie się wiercilam i bolał mnie brzuch, wydaje mi się że to już stres przed jutrzejszą wizytą 😬

Ja jestem strasznie słaba… nie wiem czy Wy też tak macie? 0 energii, brak sił, cały czas nudności, zawroty głowy, i niemoc. Siadam popracować do laptopa i oczy mi się zamykają same…jestem blada jak ściana. Muszę to chyba zgłosić lekarzowi, bo się martwię

Ja jestem strasznie słaba… nie wiem czy Wy też tak macie? 0 energii, brak sił, cały czas nudności, zawroty głowy, i niemoc. Siadam popracować do laptopa i oczy mi się zamykają same…jestem blada jak ściana. Muszę to chyba zgłosić lekarzowi, bo się martwię
to chyba normalne 😞 mnie dziś właśnie mdłości i 🤮 wzięło z rana ...masakra a w przedszkolu babki się mnie pytały co się stało że tak wyglądam 🙈
Męczy mnie to że raz jest bez mdłości i 🤮 a raz wymiotuje dalej niż widzę 😞

to chyba normalne 😞 mnie dziś właśnie mdłości i 🤮 wzięło z rana ...masakra a w przedszkolu babki się mnie pytały co się stało że tak wyglądam 🙈
Męczy mnie to że raz jest bez mdłości i 🤮 a raz wymiotuje dalej niż widzę 😞
Kurczę No właśnie, w poprzedniej ciąży (poroniona) czułam się nawet w 10 TC dobrze. Mega dziwne…

reklama
Do góry