Edka88
Fanka BB :)
Ech oby tym razem było wszystko ok i w grudniu niech pojawią się te nasze małe bobasyjak najbardziej Cię rozumiem. Też jestem po biochemie . Wiem co czujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech oby tym razem było wszystko ok i w grudniu niech pojawią się te nasze małe bobasyjak najbardziej Cię rozumiem. Też jestem po biochemie . Wiem co czujesz
tak bo ona pracuje i w Katowicach i w Częstochowie i w Bytomiu . Prowadzi kolejna u mnie ciążę także polecam każdejJa chodziłam do Gajewskiej ale to w klinice leczenia niepłodności fajna babeczka
czy nie ma już żadnej nadzieji ;( , co Ci lekarz powiedział ? Trzymaj się kochanaU mnie dziewczyny niestety nie ma dobrych wieści... tętna zaroda nie ma i jest duzo mniejszy niż powinien, pęcherzyk odpowiada wiekowi ciąży, ale bardzo słaba była widoczność zarodka.. od wczoraj nie mogę sobie jakoś z tym poradzić...
Bardzo mi przykro dokladnie wiem co czujesz... trzymaj się, może jest jeszcze jakaś nadzieja?U mnie dziewczyny niestety nie ma dobrych wieści... tętna zaroda nie ma i jest duzo mniejszy niż powinien, pęcherzyk odpowiada wiekowi ciąży, ale bardzo słaba była widoczność zarodka.. od wczoraj nie mogę sobie jakoś z tym poradzić...
To było pytanie, źle mi się wysłało, czy już nie ma nadzieji? Może jest jeszcze jakas szansaczy nie ma już żadnej nadzieji ;( , co Ci lekarz powiedział ? Trzymaj się kochana
Strasznie przykro, powodzenia i dużo zdrówkaJa również się żegnam z Wami beta spada, czyli od wtorku ten ból i krwawienie to było poronienie.
W domu mam swoją trójeczkę i tym żyję. Zregenerujemy siły fizyczne i psychiczne i zawalczymy o czwartego dzidziusia
Wam dziewczyny życzę mało nerwów, pięknych przeżyć w ciąży i dbajcie o siebie