reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Juz wysłałam wyniki lekarzowi, dam znać jak tylko się odezwie do mnie 🤔 no właśnie czytałam o tych homo i hetero i też się zastanawiam. Tylko czemu na dole w komentarzu jest napisane ze mutacji brak? Mam nadzieję, że szybko do mnie oddzwoni

reklama
u mnie lekarz zwiększył i mniej odczuwam żyły ,tak więc myślę że to dobra dawka . Co do badań to robiłam czy krew jest dobrze rozrzedzona na p,r to była w górnej granicy normy .
Za 3 tyg mam wizytę u naczyniowca i mam nadzieję że mi dawki nie zwiększy
kurde to ja w sumie żadnego bólu żył nie mam. W tamtym roku po szczepieniu na cowid tak mnie nogi bolały że myślałam że oszaleje. Ale to nie wiedziałam jeszcze o tych polimorfizmach.
Juz wysłałam wyniki lekarzowi, dam znać jak tylko się odezwie do mnie 🤔 no właśnie czytałam o tych homo i hetero i też się zastanawiam. Tylko czemu na dole w komentarzu jest napisane ze mutacji brak? Mam nadzieję, że szybko do mnie oddzwoni
a powiedz dlaczego lekarz skierował cię na te badania? Bo ja np. robiłam je na własną rękę po poronieniu. I właśnie przy badaniu na trombofilie mi wyszły. Bierzesz teraz jakieś leki w ciąży? Zastrzyki?

kurde to ja w sumie żadnego bólu żył nie mam. W tamtym roku po szczepieniu na cowid tak mnie nogi bolały że myślałam że oszaleje. Ale to nie wiedziałam jeszcze o tych polimorfizmach.
a powiedz dlaczego lekarz skierował cię na te badania? Bo ja np. robiłam je na własną rękę po poronieniu. I właśnie przy badaniu na trombofilie mi wyszły. Bierzesz teraz jakieś leki w ciąży? Zastrzyki?
Robiłam komplet badan w tym mthfr, toczeń i ana bo miałam dwie ciaze biochemiczne. Wszystko póki co wyszło mi dobrze, nie wiem jak interpretować mthfr czy wynik jest ok czy nie. Mam też w obecnej ciąży krwiaka i biorę duphaston i luteine. Nie mam przepisanych zastrzyków póki co, bo lekarz czekał na wynik tego badania

Robiłam komplet badan w tym mthfr, toczeń i ana bo miałam dwie ciaze biochemiczne. Wszystko póki co wyszło mi dobrze, nie wiem jak interpretować mthfr czy wynik jest ok czy nie. Mam też w obecnej ciąży krwiaka i biorę duphaston i luteine. Nie mam przepisanych zastrzyków póki co, bo lekarz czekał na wynik tego badania
aha rozumiem. No to poczekaj co ci lekarz powie🙂 mam nadzieję że szybko ci odpowie żebyś się nie stresowała
Dziewczyny ja po wizycie z USG 6+4 serducho bije 😍🥰💓 zwiększony progesteron do 200mg x 3. Że względu na wcześniejsze poronienie mam wizytę za dwa tygodnie.
super wieści, gratuluję

reklama
Dziękuję 😍 mam taką nadzieję, bo szczerze mówiąc chyba osiwieje przez tą ciążę ze stresu. Jestem po dwoch biochemicznych i do tej pory ciezko mi uwierzyć, że tym razem jest wszystko ok i tak panikuje co chwile z byle powodu 🙈
jak najbardziej Cię rozumiem. Też jestem po biochemie . Wiem co czujesz 😐

Do góry