reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Juz wysłałam wyniki lekarzowi, dam znać jak tylko się odezwie do mnie 🤔 no właśnie czytałam o tych homo i hetero i też się zastanawiam. Tylko czemu na dole w komentarzu jest napisane ze mutacji brak? Mam nadzieję, że szybko do mnie oddzwoni

reklama
u mnie lekarz zwiększył i mniej odczuwam żyły ,tak więc myślę że to dobra dawka . Co do badań to robiłam czy krew jest dobrze rozrzedzona na p,r to była w górnej granicy normy .
Za 3 tyg mam wizytę u naczyniowca i mam nadzieję że mi dawki nie zwiększy
kurde to ja w sumie żadnego bólu żył nie mam. W tamtym roku po szczepieniu na cowid tak mnie nogi bolały że myślałam że oszaleje. Ale to nie wiedziałam jeszcze o tych polimorfizmach.
Juz wysłałam wyniki lekarzowi, dam znać jak tylko się odezwie do mnie 🤔 no właśnie czytałam o tych homo i hetero i też się zastanawiam. Tylko czemu na dole w komentarzu jest napisane ze mutacji brak? Mam nadzieję, że szybko do mnie oddzwoni
a powiedz dlaczego lekarz skierował cię na te badania? Bo ja np. robiłam je na własną rękę po poronieniu. I właśnie przy badaniu na trombofilie mi wyszły. Bierzesz teraz jakieś leki w ciąży? Zastrzyki?

kurde to ja w sumie żadnego bólu żył nie mam. W tamtym roku po szczepieniu na cowid tak mnie nogi bolały że myślałam że oszaleje. Ale to nie wiedziałam jeszcze o tych polimorfizmach.
a powiedz dlaczego lekarz skierował cię na te badania? Bo ja np. robiłam je na własną rękę po poronieniu. I właśnie przy badaniu na trombofilie mi wyszły. Bierzesz teraz jakieś leki w ciąży? Zastrzyki?
Robiłam komplet badan w tym mthfr, toczeń i ana bo miałam dwie ciaze biochemiczne. Wszystko póki co wyszło mi dobrze, nie wiem jak interpretować mthfr czy wynik jest ok czy nie. Mam też w obecnej ciąży krwiaka i biorę duphaston i luteine. Nie mam przepisanych zastrzyków póki co, bo lekarz czekał na wynik tego badania

Robiłam komplet badan w tym mthfr, toczeń i ana bo miałam dwie ciaze biochemiczne. Wszystko póki co wyszło mi dobrze, nie wiem jak interpretować mthfr czy wynik jest ok czy nie. Mam też w obecnej ciąży krwiaka i biorę duphaston i luteine. Nie mam przepisanych zastrzyków póki co, bo lekarz czekał na wynik tego badania
aha rozumiem. No to poczekaj co ci lekarz powie🙂 mam nadzieję że szybko ci odpowie żebyś się nie stresowała
Dziewczyny ja po wizycie z USG 6+4 serducho bije 😍🥰💓 zwiększony progesteron do 200mg x 3. Że względu na wcześniejsze poronienie mam wizytę za dwa tygodnie.
super wieści, gratuluję

reklama
Dziękuję 😍 mam taką nadzieję, bo szczerze mówiąc chyba osiwieje przez tą ciążę ze stresu. Jestem po dwoch biochemicznych i do tej pory ciezko mi uwierzyć, że tym razem jest wszystko ok i tak panikuje co chwile z byle powodu 🙈
jak najbardziej Cię rozumiem. Też jestem po biochemie . Wiem co czujesz 😐

Do góry