reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

My dziś z mężem i dziećmi na ogródku 🥰 ale miło , cieplutko 🥰 achhh cudownie 🥰🥰 w końcu wiosna ( nie licząc tego że nos zatkany swędzący ale co tam pogoda super) .
Wreszcie najadłam się mięsa 🤣🤣🤣 a nawet szaszlyczek z warzyw pychotka 🤤🤣

A wy jak dziewczyny spędziliście dzisiejszy dzień ?
Podobnie jak Ty, cały dzień na dworze, spacery, prace w ogródku 😇 i jak 25 lat alergii nie miałam, tak od 2 lat zawsze jak zaczyna się kwitniecie to chodzę kicham i już nos czerwony jak rudolf 😂 mąż pojechał po pizzę i zaraz zaczynamy seans z netflixem 😁

reklama
My dziś z mężem i dziećmi na ogródku 🥰 ale miło , cieplutko 🥰 achhh cudownie 🥰🥰 w końcu wiosna ( nie licząc tego że nos zatkany swędzący ale co tam pogoda super) .

Ale super, piekna majowka! U mnie tez pogoda super i wiekszosc dnia spedzilismy w ogrodku, niestety nie przy grillu, bo o ile mieso jest ok to dym albo wedzone jest dla mnie nie do przejscia. Wiec byly lekkie przegryzki i wiosenny sloneczny chillout 😊 Przerywany drzemkami 😅Jesli pogoda dopisze to jutro albo w pn wybierzemy sie na piknik do parku :)

Znam to. Przez 3 dni dokuczały mi piersi a raczej sutki i wczoraj nagle zrobiły się wiszące flaki bez reakcji. Normalnie jaka panika w mojej głowie, łzy w oczach i złość. Całą noc się kręciłam i nie mogłam pozbyć złych myśli. Dziś jest lepiej ale nie od rana tylko później zaczęły się odzywać i pokazywać że czasem są. Powiem ci że mam takie huśtawki tych objawów i nie są stałe tylko co jakiś czas przychodzą i odchodzą, normalnie doprowadza mnie to do szału bo głowa pracuje. W tym oczekiwaniu musimy znaleźć sobie zajęcie bo za bardzo się przyglądamy i niepotrzebnie analizujemy. Ps. rano wyszukiwałam informacji i zanik bólu piersi nawet we wczesnych tygodnikach nie oznacza że stało się najgorsze a maluszki są i rosną. Musimy myśleć pozytywnie 🤗
Potwierdzam. Kilka dni temu jechałam na wizytę z zawałem serca bo od kilku dni nie miałam objawów. Na wizycie okazało się że jest okej. Także nie zamartwiaj się😘

Ja w sumie zakupy, później trochę sprzątania i spacer z mężem a niedawno musiałam chwile popracować. Chyba mijają mi mdłości przez co lepiej się czuje ale czasem jakby energii brak ;p

Ja dzisiaj dużo drzemek 😂 przyjechała mama ze swoim nowym przyjacielem - robotem do mycia okien i umyła mi wszystkie okna i balustrady na tarasie 🙏🏻 jutro grill, w poniedziałek grill i mecz który jest powodem zorganizowania grilla ( mąż jest fanem Lecha) - wtorek będzie dniem odpoczynku i spacerów a w środę wizyta u lekarza 🙏🏻✊🏻 także dużo się dzieje i trochę głowa oderwana od objawów ciążowych 🥵

Ja dzisiaj dużo drzemek 😂 przyjechała mama ze swoim nowym przyjacielem - robotem do mycia okien i umyła mi wszystkie okna i balustrady na tarasie 🙏🏻 jutro grill, w poniedziałek grill i mecz który jest powodem zorganizowania grilla ( mąż jest fanem Lecha) - wtorek będzie dniem odpoczynku i spacerów a w środę wizyta u lekarza 🙏🏻✊🏻 także dużo się dzieje i trochę głowa oderwana od objawów ciążowych 🥵
Powiedz coś proszę więcej o tym robocie. Co to za sprzęt ? Jaka firma ? Faktycznie spoko ?
Lubię takie rzeczy typu hizero czy thermomix więc od razu mnie zaciekawiłas :D !

majowka jest! Odpocznij! Idź coś zrób! Jedz na spacer! Odwiedź kogoś! Czas zleci.
mnie ostatnio sutki przestały bolec na 2 dni, trzeciego dnia były niczym kłujące igły 😂😂 spokojnie. To nie jest wyznacznik :) ❤️
csly czas coś robimy. Jeździmy do lasu z psem, to do mamy w odwiedziny, ale każdy taki objaw powoduje u mnie zaraz myślenie. Na szczęście ból wrócił 😂

Powiedz coś proszę więcej o tym robocie. Co to za sprzęt ? Jaka firma ? Faktycznie spoko ?
Lubię takie rzeczy typu hizero czy thermomix więc od razu mnie zaciekawiłas :D !
powiem szczerze ze to jest coś wspaniałego, Wiaodmo musisz przetrzeć z kurzu okna zwykła woda, później puszczasz robota lekko spryskanego płynem i on sobie pracuje, daje Ci sygnał ze skończył i zmieniasz okno, oczywiście jakieś lekkie smugi mogą się zdarzyć ale czystość okna jest nieporównywalna z myciem ręcznym od a do z, nie wierzyłam mamie jak tak zachwalała ale faktycznie to taki gadżet wart zakupu - daje okejke 👍🏻 jeżeli chodzi o markę to mama ma jakiegoś „Webber” - ale widze ze są tez inna marki w przystępnych cenach 😎

powiem szczerze ze to jest coś wspaniałego, Wiaodmo musisz przetrzeć z kurzu okna zwykła woda, później puszczasz robota lekko spryskanego płynem i on sobie pracuje, daje Ci sygnał ze skończył i zmieniasz okno, oczywiście jakieś lekkie smugi mogą się zdarzyć ale czystość okna jest nieporównywalna z myciem ręcznym od a do z, nie wierzyłam mamie jak tak zachwalała ale faktycznie to taki gadżet wart zakupu - daje okejke 👍🏻 jeżeli chodzi o markę to mama ma jakiegoś „Webber” - ale widze ze są tez inna marki w przystępnych cenach 😎
Dziękuję ♥️

reklama
csly czas coś robimy. Jeździmy do lasu z psem, to do mamy w odwiedziny, ale każdy taki objaw powoduje u mnie zaraz myślenie. Na szczęście ból wrócił 😂
ja ciagle zyje wizyta. Jutro ide zrobić badania, potem znowu dzień wolny i do lekarza. Tylko mam na 19.30, chyba będę chodzić tego dnia po suficie. Niby wiem, ze wszystko jest dobrze czuje taka pewność, po mojej sytuacji z listopada. Tutaj mam już miesiąc po pozytywnym teście i wszystko nadal jest jak być powinno, wiec wierze, ze wigilia będzie wymarzona! Staram się już tak bie myśleć negatywnie, bo to niczemu nie sprzyja. Mnie dziś boli tylko lewy sutek 😂 hormony chyba rozlewają mi się nierównomiernie hahahaha

Do góry