reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

My dziś z mężem i dziećmi na ogródku 🥰 ale miło , cieplutko 🥰 achhh cudownie 🥰🥰 w końcu wiosna ( nie licząc tego że nos zatkany swędzący ale co tam pogoda super) .
Wreszcie najadłam się mięsa 🤣🤣🤣 a nawet szaszlyczek z warzyw pychotka 🤤🤣

A wy jak dziewczyny spędziliście dzisiejszy dzień ?
Podobnie jak Ty, cały dzień na dworze, spacery, prace w ogródku 😇 i jak 25 lat alergii nie miałam, tak od 2 lat zawsze jak zaczyna się kwitniecie to chodzę kicham i już nos czerwony jak rudolf 😂 mąż pojechał po pizzę i zaraz zaczynamy seans z netflixem 😁

reklama
My dziś z mężem i dziećmi na ogródku 🥰 ale miło , cieplutko 🥰 achhh cudownie 🥰🥰 w końcu wiosna ( nie licząc tego że nos zatkany swędzący ale co tam pogoda super) .

Ale super, piekna majowka! U mnie tez pogoda super i wiekszosc dnia spedzilismy w ogrodku, niestety nie przy grillu, bo o ile mieso jest ok to dym albo wedzone jest dla mnie nie do przejscia. Wiec byly lekkie przegryzki i wiosenny sloneczny chillout 😊 Przerywany drzemkami 😅Jesli pogoda dopisze to jutro albo w pn wybierzemy sie na piknik do parku :)

Znam to. Przez 3 dni dokuczały mi piersi a raczej sutki i wczoraj nagle zrobiły się wiszące flaki bez reakcji. Normalnie jaka panika w mojej głowie, łzy w oczach i złość. Całą noc się kręciłam i nie mogłam pozbyć złych myśli. Dziś jest lepiej ale nie od rana tylko później zaczęły się odzywać i pokazywać że czasem są. Powiem ci że mam takie huśtawki tych objawów i nie są stałe tylko co jakiś czas przychodzą i odchodzą, normalnie doprowadza mnie to do szału bo głowa pracuje. W tym oczekiwaniu musimy znaleźć sobie zajęcie bo za bardzo się przyglądamy i niepotrzebnie analizujemy. Ps. rano wyszukiwałam informacji i zanik bólu piersi nawet we wczesnych tygodnikach nie oznacza że stało się najgorsze a maluszki są i rosną. Musimy myśleć pozytywnie 🤗
Potwierdzam. Kilka dni temu jechałam na wizytę z zawałem serca bo od kilku dni nie miałam objawów. Na wizycie okazało się że jest okej. Także nie zamartwiaj się😘

Ja w sumie zakupy, później trochę sprzątania i spacer z mężem a niedawno musiałam chwile popracować. Chyba mijają mi mdłości przez co lepiej się czuje ale czasem jakby energii brak ;p

Ja dzisiaj dużo drzemek 😂 przyjechała mama ze swoim nowym przyjacielem - robotem do mycia okien i umyła mi wszystkie okna i balustrady na tarasie 🙏🏻 jutro grill, w poniedziałek grill i mecz który jest powodem zorganizowania grilla ( mąż jest fanem Lecha) - wtorek będzie dniem odpoczynku i spacerów a w środę wizyta u lekarza 🙏🏻✊🏻 także dużo się dzieje i trochę głowa oderwana od objawów ciążowych 🥵

Ja dzisiaj dużo drzemek 😂 przyjechała mama ze swoim nowym przyjacielem - robotem do mycia okien i umyła mi wszystkie okna i balustrady na tarasie 🙏🏻 jutro grill, w poniedziałek grill i mecz który jest powodem zorganizowania grilla ( mąż jest fanem Lecha) - wtorek będzie dniem odpoczynku i spacerów a w środę wizyta u lekarza 🙏🏻✊🏻 także dużo się dzieje i trochę głowa oderwana od objawów ciążowych 🥵
Powiedz coś proszę więcej o tym robocie. Co to za sprzęt ? Jaka firma ? Faktycznie spoko ?
Lubię takie rzeczy typu hizero czy thermomix więc od razu mnie zaciekawiłas :D !

majowka jest! Odpocznij! Idź coś zrób! Jedz na spacer! Odwiedź kogoś! Czas zleci.
mnie ostatnio sutki przestały bolec na 2 dni, trzeciego dnia były niczym kłujące igły 😂😂 spokojnie. To nie jest wyznacznik :) ❤️
csly czas coś robimy. Jeździmy do lasu z psem, to do mamy w odwiedziny, ale każdy taki objaw powoduje u mnie zaraz myślenie. Na szczęście ból wrócił 😂

Powiedz coś proszę więcej o tym robocie. Co to za sprzęt ? Jaka firma ? Faktycznie spoko ?
Lubię takie rzeczy typu hizero czy thermomix więc od razu mnie zaciekawiłas :D !
powiem szczerze ze to jest coś wspaniałego, Wiaodmo musisz przetrzeć z kurzu okna zwykła woda, później puszczasz robota lekko spryskanego płynem i on sobie pracuje, daje Ci sygnał ze skończył i zmieniasz okno, oczywiście jakieś lekkie smugi mogą się zdarzyć ale czystość okna jest nieporównywalna z myciem ręcznym od a do z, nie wierzyłam mamie jak tak zachwalała ale faktycznie to taki gadżet wart zakupu - daje okejke 👍🏻 jeżeli chodzi o markę to mama ma jakiegoś „Webber” - ale widze ze są tez inna marki w przystępnych cenach 😎

powiem szczerze ze to jest coś wspaniałego, Wiaodmo musisz przetrzeć z kurzu okna zwykła woda, później puszczasz robota lekko spryskanego płynem i on sobie pracuje, daje Ci sygnał ze skończył i zmieniasz okno, oczywiście jakieś lekkie smugi mogą się zdarzyć ale czystość okna jest nieporównywalna z myciem ręcznym od a do z, nie wierzyłam mamie jak tak zachwalała ale faktycznie to taki gadżet wart zakupu - daje okejke 👍🏻 jeżeli chodzi o markę to mama ma jakiegoś „Webber” - ale widze ze są tez inna marki w przystępnych cenach 😎
Dziękuję ♥️

reklama
csly czas coś robimy. Jeździmy do lasu z psem, to do mamy w odwiedziny, ale każdy taki objaw powoduje u mnie zaraz myślenie. Na szczęście ból wrócił 😂
ja ciagle zyje wizyta. Jutro ide zrobić badania, potem znowu dzień wolny i do lekarza. Tylko mam na 19.30, chyba będę chodzić tego dnia po suficie. Niby wiem, ze wszystko jest dobrze czuje taka pewność, po mojej sytuacji z listopada. Tutaj mam już miesiąc po pozytywnym teście i wszystko nadal jest jak być powinno, wiec wierze, ze wigilia będzie wymarzona! Staram się już tak bie myśleć negatywnie, bo to niczemu nie sprzyja. Mnie dziś boli tylko lewy sutek 😂 hormony chyba rozlewają mi się nierównomiernie hahahaha

Do góry