reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Dziewczyny, wiem ze jestem może durna… ale przestały bolec mnie sutki. Mam dziwna schize… normalne to?🥺
ja tez dzisiaj mam mniejszy bol piersi, zdecydowanie w porównaniu z ostatnim czasem, ale myśle ze to dobrze ze dają nam troche odpocząć,
Oczywiście tez już googlowalam sprawę i tak jak pisze aurora84, czasami tak jest a maluszki rodzą się zdrowe 🥰🥺✊🏻

reklama
Dziewczyny, wiem ze jestem może durna… ale przestały bolec mnie sutki. Mam dziwna schize… normalne to?🥺
Powiem na swoim przykładzie, czwartek, piątek ustały mi wszystkie i tak minimalne objawy wiec wystraszona tym co piszą w internecie umówiłam się do lekarza i co się okazało? Ze wszystko jest dobrze, serduszko bije, także wydaje mi się ze za dużo myślimy, a nie ma co, jeszcze bardziej aby się człowiek nakręca. 🙂😀

u mnie pobudka chwilę przed 6, kawa bezkofeinowa, potem gofry na śniadanie i 6km spacer z psem. Piesia zaliczyła pierwsze w tym roku pływanie w jeziorze 😁 na obiad dostałam ugotowane przez partnera spaghetti al pomodoro, a teraz padam ze zmęczenia i szukam serialu do obejrzenia. Powinnam trochę posprzątać, ale już mi wszystko jedno. Chętnie zrobiłabym sobie drzemkę, ale wtedy znowu nie zmrużę oczu do 3:00 🙈
Dzisiaj 8+1 i im bliżej usg tym bardziej się boję. Piersi ciągle bardzo bolą, dzisiaj miałam przez dłuższy czas mocniejsze mdłości, łącznie z odruchem wymiotnym po otworzeniu lodówki 😆
Tak zerknelam najpierw na szybko i myslalam, ze to Ty zaliczylas pierwsza kapiel w jeziorze! I mysle, kurcze, mamy tu super woman 😀 Zazdroszcze energii, ja dzis jade na oparach, normalnie jest lepiej ale dzis chyba jest kumulacja hormonow i pogody… i zaraz pewnie znowu pojde spac 🤦‍♀️

Tak zerknelam najpierw na szybko i myslalam, ze to Ty zaliczylas pierwsza kapiel w jeziorze! I mysle, kurcze, mamy tu super woman 😀 Zazdroszcze energii, ja dzis jade na oparach, normalnie jest lepiej ale dzis chyba jest kumulacja hormonow i pogody… i zaraz pewnie znowu pojde spac 🤦‍♀️
hehe, dla mnie jeszcze za zimno 😆 plus nie widzi mi się kąpać w jeziorku w środku miasta🤣
energii nie mam wcale i zmuszam się na razie chociaż do codziennych spacerów. Intensywnie rozmyślam nad tym, żeby zacząć chodzić na basen, bo jednak wypadałoby wzmocnić kręgosłup itp.

reklama
My dziś z mężem i dziećmi na ogródku 🥰 ale miło , cieplutko 🥰 achhh cudownie 🥰🥰 w końcu wiosna ( nie licząc tego że nos zatkany swędzący ale co tam pogoda super) .
Wreszcie najadłam się mięsa 🤣🤣🤣 a nawet szaszlyczek z warzyw pychotka 🤤🤣

A wy jak dziewczyny spędziliście dzisiejszy dzień ?
ja wizytę mam w środę. Cała majówkę do 3 włącznie w domu jestem. Mój mąż na morzu, wiec jestem sama z córka. Dzisiaj cały dzień u pradziadkow. Wrocilam o 18, córka padła i mam spokojny wieczór. Zamierzam cała majówkę kogoś odwiedzać, by czas leciał jak szalony! :) ❤️

Do góry