reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

za to ja na obiad wsunęłam dziś rogalika maślanego zagryzając jabłkiem 😂😂
Haha też miewałam takie mało standardowe obiady, najważniejsze, żeby smakowało :D
kotlety mielone z kapusty od teściowej, młode ziemniaczki, szparagi i ogórki małosolne 😁 ostatnio wpadło trochę niezdrowych rzeczy i muszę wyjść na prostą.
Ogórki małosolne!! Dobrze, że mi przypomniałaś, musimy koniecznie zrobić :) Kotlety z kapusty też kiedyś robiłam, pyszne są tylko strasznie dużo z nimi pracy (albo ja miałam taki wycudowany przepis).

reklama
Haha też miewałam takie mało standardowe obiady, najważniejsze, żeby smakowało :D
Chciałam coś sobie zamówić ale nie mogłam się zdecydować i mam kłopot w ostatnich dniach z wyborem na co mam ochotę 😂😂 także sięgnęłam po coś co było pod ręką 😄 wolałam rogalika zjeść niż te spaghetti 🙈 na samą myśl jest mi niedobrze 😅

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@yuwena - wizyta 29.04
@kasiaa91 - wizyta 29.04
@Anka_A32 - wizyta 29.04

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Poplątana9 - wizyta 02.05
@Majka2022 - wizyta 02.05
@Margeritka28 - wizyta 02.05
@MartaMarkry - wizyta 04.05
@Nantes - wizyta 04.05
@Lunak - wizyta 04.05
@Carolina123 - wizyta 04.05
@MartaMarkry - wizyta 04.05
@Hol-inka - wizyta 04.05
@anulaa_89 - wizyta 04.05
@Malka_91 - wizyta 05.05
@pannadarianna - wizyta 05.05
@ka.an92 - wizyta 05.05
@moniczka95 - wizyta 05.05
@Mamafasolki - wizyta 06.05
@Bibi80 - wizyta 06.05
@wiktoria708 - wizyta 09.05
@Magdalena_27 - wizyta 09.05
@Agness29 - wizyta 10.05
@MoniaJ2424 - wizyta 10.05
@astorlee - wizyta 11.05
@Aurora84 - wizyta 12.05
@Justys28 - wizyta 12.05
@stella33 - wizyta 18.05
@AgataG21 - wizyta 19.05
@Blondynka w sieci - wizyta 20.05
@Cytryna* - wizyta 20.05
@Agnesco - prenatalne 23.05
@Agnesco - wizyta 24.05
@Cleo92 - prenatalne 24.05
@MissCe - prenatalne 24.05
@Poplątana9 - prenatalne 24.05
@Cleo92 - wizyta 25.05
@Blondynka w sieci - prenatalne 26.05
@Olha92 - prenatalne 30.05

@MartaMarkry - prenatalne 07.06
niestety brak dobrych wieści... Pęcherzyk ledwo widoczny, 7mm, za mały na ten wiek ciazy... Jestem załamana... To 4 ciaza biochemiczna... Pierwsza gdzie beta doszła prawie do 1000 stąd miałam duże nadzieję... Dla pewności dziś zrobilam jeszcze bete aby potwierdzić że spada... Dzieczyny powodzenia dla Was...

niestety brak dobrych wieści... Pęcherzyk ledwo widoczny, 7mm, za mały na ten wiek ciazy... Jestem załamana... To 4 ciaza biochemiczna... Pierwsza gdzie beta doszła prawie do 1000 stąd miałam duże nadzieję... Dla pewności dziś zrobilam jeszcze bete aby potwierdzić że spada... Dzieczyny powodzenia dla Was...
Strasznie mi przykro :( Kurczę, tyle tu strat na wątku, to naprawdę niesprawiedliwe. Tulę mocno 💔

Bardzo mi przykro 😞 przytulam mocno ❤️

Ojej bardzo mi przykro 😔 ja również tule mocno

A takie pytanie, pracujecie dziewczyny i poinformowałyście pracodawcę o ciąży?

Jeszcze nie, ale jestem ten tydzień na zwolnieniu bo nie byłabym w stanie pracować. I będę się starać o zwolnienie na cały okres ciąży, bo starałam się kopę lat i mam sporo przejść z własnym zdrowiem i wgl i bardzo mi zależy na utrzymaniu ciąży. 🙄

Kobietki, co macie dziś dobrego na obiad? :) U mnie pyzy z mięsem i cebulką na maśle 😋I to było dokładnie to czego mi było trzeba. Mąż się śmieje, że dziecko na pewno nie podrzucone, bo gusta kulinarne 200% polskie 😅
U mnie dzis były pierogi ruskie 🤩😋😋

Bardzo mi przykro takich wieści chciałoby się uniknąć za wszelką cenę. 😔😔😔 Trzymam kciuki aby w końcu wszystko poszło dobrze 😘😘 nie trać nadziei 😘😘

Strasznie mi przykro 💔 Zbadaj sobie koniecznie immunologię, jeśli tego nie robiłaś. Na grupce dr Paśnika jest pełno dziewczyn po biochemach

reklama
Trzymaj się kochana 💔

Do góry