reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
No
Mi pozwoliła ginekolog hitaxe ! A wczoraj byłam u alergologa z córką i spytałam czy mogę to brać bo jedna wzięłam a ona że absolutnie nic z desloratadyna czy coś takiego tylko jedynie loratydyne 😞
Powiedziała mi również że najlepiej by było w pierwszym trymestrze nic nie brać bo wszystkie organy się tworzą a to może źle wpłynąć 😭
to ładnie. W rupafin substancja czynna to rupatadyna. Mam nadzieje ze ta jedna tabletka czy 2 w czasie ciąży nie zaszkodziły 😓 bo odkąd wiem to wzięłam chyba 2 bo już nie mogłam żyć.

Dobra majówka w drodze. Co jecie w weekend? 😅 co jecie na śniadania i was nasyca na dłużej (pytanie zwłaszcza do tych co są wiecznie głodne w tej ciazy) 😅

Kobietki, dzisiaj po badaniach i złych wieściach, Pani Doktor powiedziała żeby powtórzyć bete i wynik mam 6300 (zeszły piątek było 900)... Jak to rozumieć że Beta wysoka a pecherzyk ledwo widoczny... Znacie podobny przypadek?? Straszny ten dzień dzisiaj, boję się że się jak to się skonczy...

Kobietki, dzisiaj po badaniach i złych wieściach, Pani Doktor powiedziała żeby powtórzyć bete i wynik mam 6300 (zeszły piątek było 900)... Jak to rozumieć że Beta wysoka a pecherzyk ledwo widoczny... Znacie podobny przypadek?? Straszny ten dzień dzisiaj, boję się że się jak to się skonczy...
kurcze wygląda na to, że przyrost bety w normie . A w którym jesteś tygodniu ?

Dobra majówka w drodze. Co jecie w weekend? 😅 co jecie na śniadania i was nasyca na dłużej (pytanie zwłaszcza do tych co są wiecznie głodne w tej ciazy) 😅
Najbardziej mnie ostatnio trzyma coś z nabiałem+trochę tłuszczu, typu chleb z tostera z masłem i żółtym serem albo serek wiejski + bułka z masłem. Wcześniej królowała jajecznica ale ostatnio coś popadła w niełaskę. A co do majówki to planowaliśmy grilla, ale mam taki odrzut od zapachu dymu, że chyba nic z tego i skończy się na pikniku na trawce z lekkimi przekąskami :)

reklama
a co powiedział lekarz?

Do góry