Mamafasolki
Fanka BB :)
Tak. Byłam tydzień na zwolnieniu. I tak by wyszło. Poza tym dziś w pracy i padam na twarzA takie pytanie, pracujecie dziewczyny i poinformowałyście pracodawcę o ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Byłam tydzień na zwolnieniu. I tak by wyszło. Poza tym dziś w pracy i padam na twarzA takie pytanie, pracujecie dziewczyny i poinformowałyście pracodawcę o ciąży?
ja badałam proga 5.04 był 10Dziewczyny mam pytanie, czy badałyscie progesteron? Po pozytywnym teście zrobiłam przy okazji z beta żeby wykluczyć pozamaciczna, wynosił 24. Dwa dni późnej już 16,5. Po lekach duphaston i luteina wzrósł do 21 a dziś jak badałam to znów jest 16,8 i panikuj czy wszystko jest dobrze wiem że są skoki progesteronu w ciągu całego dnia ale żeby aż tak?
Ja poinformowałam pracodawcę bo jestem chwilowo na zwolnieniu i nie chciałam, żeby dowiedział się od osób trzecichA takie pytanie, pracujecie dziewczyny i poinformowałyście pracodawcę o ciąży?
No to może u mnie też będzie okja badałam proga 5.04 był 10
07.04 był 18
14.04 11
Byłam U ginekologa wszystko jest dobrze, profilaktycznie dostałam progesteron w globulkach.
bądź dobrej myśli! Tez się martwiłam, ale bez potrzeby.No to może u mnie też będzie ok
Dobrze, że wygląda to lepiej, choć bardzo współczuję niepewności. Mam nadzieję, że kolejne badania pokażą już sytuację bardziej klarownie i że wszystko będzie okU mnie dzisiaj serduszko 160/min i zarodek wydaje się już trochę bliższy temu w jakim wieku być powinien. Przy czym mam straszny obraz usg (a sprzęt jest najwyższej jakości), być może przez jakieś zrosty po cc, wiec margines błędu jest spory. Na usg normalnie wyglada to jakby tam wszystko było mętne.
Mmmm pyzy z mięsień gdybym nie była w ciąży to już bym robiła pyzki ale niestety nie mogę nawet na mięso patrzeć mój dziś chciał spaghetti to myślałam że robiąc obiad za to ja na obiad wsunęłam dziś rogalika maślanego zagryzając jabłkiemKobietki, co macie dziś dobrego na obiad? U mnie pyzy z mięsem i cebulką na maśle I to było dokładnie to czego mi było trzeba. Mąż się śmieje, że dziecko na pewno nie podrzucone, bo gusta kulinarne 200% polskie
kotlety mielone z kapusty od teściowej, młode ziemniaczki, szparagi i ogórki małosolne ostatnio wpadło trochę niezdrowych rzeczy i muszę wyjść na prostą.Kobietki, co macie dziś dobrego na obiad? U mnie pyzy z mięsem i cebulką na maśle I to było dokładnie to czego mi było trzeba. Mąż się śmieje, że dziecko na pewno nie podrzucone, bo gusta kulinarne 200% polskie