Edka88
Fanka BB :)
DokladnieTeż właśnie o tym mówiłam, że zależy od sytuacji. Czasem dostać się do lekarza z NFZ to faktycznie koszmar. Zdecydowanie nie powinno to tak wyglądać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokladnieTeż właśnie o tym mówiłam, że zależy od sytuacji. Czasem dostać się do lekarza z NFZ to faktycznie koszmar. Zdecydowanie nie powinno to tak wyglądać
Jejku a już się bałam, że tylko ja mam wieczny niezaspokojony głód... To mnie wykończyWidzę, ze gastrofaze na babyboom trzeba wpisać do codziennego grafiku
Ja bym zeżarla wszystko, bez różnicy czy mięso czy słodkie. No może poza wieprzowiną do tego mam jakąś awersje.Jak Wy możecie jeść maca mnie na samą myśl...
U mnie owoce, dziś wjechał śledzik i na nabiał
Ahh te nasze objawy ciążyojej od dzisiaj mam to samo . Dzisiaj prawie nic nie wchodzi
tez tak momentami czuje ukłucie. Po chwili mija i już jest okJejku a już się bałam, że tylko ja mam wieczny niezaspokojony głód... To mnie wykończy
Ja bym zeżarla wszystko, bez różnicy czy mięso czy słodkie. No może poza wieprzowiną do tego mam jakąś awersje.
Dziewczyny a czy wy czujecie czasem takie jakby ukłucie, a to w jajniku, a to w szyjce? Teraz jeszcze mnie zabolało w plecach i tak sobie usiadłam na chwilę, bo trochę mnie to schizuje.
Tak czuję czasem jajnik da o sobie znać a czasem zakluje w macicy albo trochę boli jak na okres ale lekarka mi powiedziała że to normalneJejku a już się bałam, że tylko ja mam wieczny niezaspokojony głód... To mnie wykończy
Ja bym zeżarla wszystko, bez różnicy czy mięso czy słodkie. No może poza wieprzowiną do tego mam jakąś awersje.
Dziewczyny a czy wy czujecie czasem takie jakby ukłucie, a to w jajniku, a to w szyjce? Teraz jeszcze mnie zabolało w plecach i tak sobie usiadłam na chwilę, bo trochę mnie to schizuje.
ja ciagle Mówię Franek, ale jakoś w głowie siedzi ze będzie druga . ZobaczymyJa też mam przeczucie, że chłopak okaże się za kilka tygodni...
Morfologia , mocz , toxo,różyczka ,CMV,WR ,HIV ,HCV,glukoza, TSH,fT4,gr.krwiiszok. Ja dostałam teraz badania to zapłaciłam 120 zl, ale moja lekarz wszystkie badania rozkłada co wizytę. Może w waszym przypadku poprostu większość zrobilyscie odrazu i potem już będzie morfologia mocz tylko, czy nie? 500 zł za badania rany..
I 500 poszło !Morfologia , mocz , toxo,różyczka ,CMV,WR ,HIV ,HCV,glukoza, TSH,fT4,gr.krwii
kolejne badania będą już mniej bolesne w portfelu dzieki temu..I 500 poszło !