reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Widzę, ze gastrofaze na babyboom trzeba wpisać do codziennego grafiku 😂😂
Jejku a już się bałam, że tylko ja mam wieczny niezaspokojony głód... To mnie wykończy 🤦‍♀️
Jak Wy możecie jeść maca🤢 mnie na samą myśl...

U mnie owoce, dziś wjechał śledzik i na nabiał 🙈
Ja bym zeżarla wszystko😂, bez różnicy czy mięso czy słodkie. No może poza wieprzowiną do tego mam jakąś awersje.

Dziewczyny a czy wy czujecie czasem takie jakby ukłucie, a to w jajniku, a to w szyjce? Teraz jeszcze mnie zabolało w plecach i tak sobie usiadłam na chwilę, bo trochę mnie to schizuje.

Jejku a już się bałam, że tylko ja mam wieczny niezaspokojony głód... To mnie wykończy 🤦‍♀️

Ja bym zeżarla wszystko😂, bez różnicy czy mięso czy słodkie. No może poza wieprzowiną do tego mam jakąś awersje.

Dziewczyny a czy wy czujecie czasem takie jakby ukłucie, a to w jajniku, a to w szyjce? Teraz jeszcze mnie zabolało w plecach i tak sobie usiadłam na chwilę, bo trochę mnie to schizuje.
tez tak momentami czuje ukłucie. Po chwili mija i już jest ok :)

Tak czuję czasem jajnik da o sobie znać a czasem zakluje w macicy albo trochę boli jak na okres ale lekarka mi powiedziała że to normalne

szok. Ja dostałam teraz badania to zapłaciłam 120 zl, ale moja lekarz wszystkie badania rozkłada co wizytę. Może w waszym przypadku poprostu większość zrobilyscie odrazu i potem już będzie morfologia mocz tylko, czy nie? 🤯 500 zł za badania rany..
Morfologia , mocz , toxo,różyczka ,CMV,WR ,HIV ,HCV,glukoza, TSH,fT4,gr.krwii

reklama
Do góry