reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ja robie wszystko w pakiecie LuxMed za free. Ale nie wiem jaki mam pakiet bo to z pracy. Może rozszerzony bo dentyste też mam itp.
A jeszcze mam pytanie, czy usg masz robione na każdej wizycie? Czy lekarz mie ma sprzętu w gabinecie i trzeba się umawiać osobno na usg? Bo nie wiem czy już polować na termin czy zostanie mi wykonane na wizycie.

Chodzicie Kochane prywatnie do ginekologa? Bo Ja tak i wszystkie badania krwi muszę zrobić na swój kosz, bo chyba że zapisze się na NFZ do ginekologa to dostanę skierowanie 😅 ale nie wiem co mam zrobić, jutro będę dowiadywać się ile te wszystkie badania będą kosztować 😄

Ja chodzę prywatnie ale wykupiłam sobie pakiet w PZ* koszt z firmy mojego r to koszt 29 zł miesięcznie i mam wszystkie USG wizyty i badania w pakiet włożone. Poprzednia ciążę tak też miałam, a chodziłam od 20 tygodnia co tydzień na sprawdzenie szyjki po wczesnym porodzie z córką (urodziłam w 23 tygodniu) synka donosiłam prawie do końca. Znajoma nie ma możliwości wykupienia z zakładu pracy, wykupila prywatnie i zaplaciła około 1200 zł rozłożone na raty. Gdzie koszt wizyty w naszej przychodni to 350 zł za jedną wizyte, a pakiet jest na rok. Więc się opłaca.

Ja chodzę prywatnie ale wykupiłam sobie pakiet w PZ* koszt z firmy mojego r to koszt 29 zł miesięcznie i mam wszystkie USG wizyty i badania w pakiet włożone. Poprzednia ciążę tak też miałam, a chodziłam od 20 tygodnia co tydzień na sprawdzenie szyjki po wczesnym porodzie z córką (urodziłam w 23 tygodniu) synka donosiłam prawie do końca. Znajoma nie ma możliwości wykupienia z zakładu pracy, wykupila prywatnie i zaplaciła około 1200 zł rozłożone na raty. Gdzie koszt wizyty w naszej przychodni to 350 zł za jedną wizyte, a pakiet jest na rok. Więc się opłaca.
Ooo to będę musiała rozejrzeć się u mnie w mieście za takim pakietem 🙂

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@yuwena - wizyta 29.04
@kasiaa91 - wizyta 29.04
@Anka_A32 - wizyta 29.04

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Poplątana9 - wizyta 02.05
@Majka2022 - wizyta 02.05
@Margeritka28 - wizyta 02.05
@MartaMarkry - wizyta 04.05
@Nantes - wizyta 04.05
@Lunak - wizyta 04.05
@Carolina123 - wizyta 04.05
@MartaMarkry - wizyta 04.05
@Hol-inka - wizyta 04.05
@anulaa_89 - wizyta 04.05
@Malka_91 - wizyta 05.05
@pannadarianna - wizyta 05.05
@ka.an92 - wizyta 05.05
@moniczka95 - wizyta 05.05
@Mamafasolki - wizyta 06.05
@Bibi80 - wizyta 06.05
@wiktoria708 - wizyta 09.05
@Magdalena_27 - wizyta 09.05
@Agness29 - wizyta 10.05
@MoniaJ2424 - wizyta 10.05
@astorlee - wizyta 11.05
@Aurora84 - wizyta 12.05
@Justys28 - wizyta 12.05
@stella33 - wizyta 18.05
@AgataG21 - wizyta 19.05
@Blondynka w sieci - wizyta 20.05
@Cytryna* - wizyta 20.05
@Agnesco - prenatalne 23.05
@Agnesco - wizyta 24.05
@Cleo92 - prenatalne 24.05
@MissCe - prenatalne 24.05
@Poplątana9 - prenatalne 24.05
@Cleo92 - wizyta 25.05
@Blondynka w sieci - prenatalne 26.05
@Olha92 - prenatalne 30.05

@MartaMarkry - prenatalne 07.06

reklama
Ciekawe czy to jest w pakiecie LUX Med. Muszę sprawdzić albo rozszerzyć ofertę bo mnie te ceny w Warszawie zabiją 😑
Ja wczoraj z pakietu Luxmed weszłam na czat z położna, założyła mi elektroniczną kartę ciąży i wypisała skierowanie na wszystkie badania oprócz CMV, bo na to nie miałam skierowania od ginekologa tak jak w przypadku OGTT. Skierowania niby mają się tworzyć automatycznie co trymsetr. Mam nadzieję, że dzięki temu coś się zaoszczędzi 😉

Do góry