reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
tez tak momentami czuje ukłucie. Po chwili mija i już jest ok :)
Tak czuję czasem jajnik da o sobie znać a czasem zakluje w macicy albo trochę boli jak na okres ale lekarka mi powiedziała że to normalne
To mnie uspokoiłyście trochę, dzięki
❤️ Cały czas sobie mówię, że jakby coś miało pójść nie tak to lepiej teraz niż później i tłumaczę, że statystycznie to się zdarza dość często i że będzie co ma być, nie ma co się zafiksowywać, ale gdzieś tam w środku moja racjonalność rozpada się na kawałki za każdym razem gdy mnie coś zakłuje.
Dziewczyny, która leży w łóżku głodna 😅😅😅😅 oszaleje sama ze sobą Zaraz
Melduje się , głodna Litwa odcinek tysiąc trzydziesty 😂

Ktoś gdzieś wyjeżdża na Majówkę? My jutro 500km do Sandomierza z Wro, mam nadzieje że przeżyje podróż 🙈. Trzymajcie kciuki!

Jeśli chodzi o jedzenie przed spaniem to ja od 2 tygodni jem banana. Raz mnie w nocy głód złapał i nie mogłam spać... do tego mdłości...

reklama
Do góry