MartaMarkry
Fanka BB :)
majówka z kotletemMarzę o kotlecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
majówka z kotletemMarzę o kotlecie
O Jezuniumajówka z kotletem
Ja dzisiaj zjadlam 2 talerze pomidorowej. Ale gotowanie jej to była katorga. Zjadłam i owszem, ale i tak nie z takim smakiem jak zwykle. No i przynajmniej mnie nie mdli po niej. Po czym stwierdziłam, że skoro mi weszła to żeby mój mąż się nie zdziwił, że cały tydzień będziemy jechać na pomidorówce.O rany dziewczyny ja dziś tak dziwne smaki mam że szok rosołek połknięty a sałatka jarzynowa mmmmm (niezbyt lubie ja )
zamawiam catering na babyboom.. pomidora.. kotlet.. co zamówić jeszcze!Ja dzisiaj zjadlam 2 talerze pomidorowej. Ale gotowanie jej to była katorga. Zjadłam i owszem, ale i tak nie z takim smakiem jak zwykle. No i przynajmniej mnie nie mdli po niej. Po czym stwierdziłam, że skoro mi weszła to żeby mój mąż się nie zdziwił, że cały tydzień będziemy jechać na pomidorówce.
Ogólnie to na samą myśl o kuchni nie mam ochoty wstawać z łóżka
Ale robisz smakaJak już o jedzeniu… zjadłam dziś powiększony mczestaw z Big makiem, bułki z pomidorem i szynka, kiść winogron, kinder bueno, makaron z pesto bazyliowym i słonecznikiem i zaraz pęknę
Też mam problem z kuchnią i gotowaniem dlatego dziś się wprosilam do mamyJa dzisiaj zjadlam 2 talerze pomidorowej. Ale gotowanie jej to była katorga. Zjadłam i owszem, ale i tak nie z takim smakiem jak zwykle. No i przynajmniej mnie nie mdli po niej. Po czym stwierdziłam, że skoro mi weszła to żeby mój mąż się nie zdziwił, że cały tydzień będziemy jechać na pomidorówce.
Ogólnie to na samą myśl o kuchni nie mam ochoty wstawać z łóżka
zgadzam się jak nigdyWidzę, ze gastrofaze na babyboom trzeba wpisać do codziennego grafiku