reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
O rany dziewczyny ja dziś tak dziwne smaki mam że szok 🤣 rosołek połknięty 😋 a sałatka jarzynowa mmmmm (niezbyt lubie ja ) 🤣
Ja dzisiaj zjadlam 2 talerze pomidorowej. Ale gotowanie jej to była katorga. Zjadłam i owszem, ale i tak nie z takim smakiem jak zwykle. No i przynajmniej mnie nie mdli po niej😁. Po czym stwierdziłam, że skoro mi weszła to żeby mój mąż się nie zdziwił, że cały tydzień będziemy jechać na pomidorówce. 😁😁
Ogólnie to na samą myśl o kuchni nie mam ochoty wstawać z łóżka 🤣

Ja dzisiaj zjadlam 2 talerze pomidorowej. Ale gotowanie jej to była katorga. Zjadłam i owszem, ale i tak nie z takim smakiem jak zwykle. No i przynajmniej mnie nie mdli po niej😁. Po czym stwierdziłam, że skoro mi weszła to żeby mój mąż się nie zdziwił, że cały tydzień będziemy jechać na pomidorówce. 😁😁
zamawiam catering na babyboom.. pomidora.. kotlet.. co zamówić jeszcze! 😂😂

Też mam problem z kuchnią i gotowaniem dlatego dziś się wprosilam do mamy 🤣

reklama
Do góry