Carolina123
Fanka BB :)
ojejku, ja bym dostała chyba załamania. Mnie i tak ta ilość płynu przerażaDla pocieszenia to u mnie będzie później znów zwiększana .
W poprzedniej ciąży na koniec miałam już 80![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojejku, ja bym dostała chyba załamania. Mnie i tak ta ilość płynu przerażaDla pocieszenia to u mnie będzie później znów zwiększana .
W poprzedniej ciąży na koniec miałam już 80![]()
40 jest malutkaojejku, ja bym dostała chyba załamania. Mnie i tak ta ilość płynu przeraża![]()
Robisz sama sobie zastrzyki ?ojejku, ja bym dostała chyba załamania. Mnie i tak ta ilość płynu przeraża![]()
coś Ty. Mąż mi robi. Ja zamykam oczy i nie patrzę. Jak sobie wyobraziłam podwójną dawkę, to mi się słabo zrobiło.Robisz sama sobie zastrzyki ?
tak właśnie myślałam, że jak brzuch urośnie to nie będzie opcji wbijać40 jest malutka![]()
Ale fakt co wyżej 40 jest tego trochę więcej ... najlepsze jest to że mój brzuch już protestuje i boli przy wbijaniu i podawaniu a jak brzuch będzie rósł to trzeba będzie się z brzucha ewakuować ... W poprzedniej robiłam w udo ale w styczniu położna mówiła że wszędzie można gdzie jest więcej tkanki tłuszczowej
nie wierze w toDziewczyny wierzycie w coś takiego jak mamy zachcianki na słodkie to będzie dziewczynka a na kwaśne to chłopiec?? Ja od wczoraj mam taką ochotę na jabłkaa tak normalnie to za jabłkami nie przepadam
![]()
W pierwszej ciąży głównie słodkie bo mnie mdliło gdy zaczynałam być głodna więc batonik czy owoc i już było okDziewczyny wierzycie w coś takiego jak mamy zachcianki na słodkie to będzie dziewczynka a na kwaśne to chłopiec?? Ja od wczoraj mam taką ochotę na jabłkaa tak normalnie to za jabłkami nie przepadam
![]()
Hahahahanie wierze w tociekawe co za płeć jak co chwile chce pierogi, kebaba, kopytka, gulasz i kukurydze z wody
![]()
Hahahaha padłamnie wierze w tociekawe co za płeć jak co chwile chce pierogi, kebaba, kopytka, gulasz i kukurydze z wody
![]()
Te mdłości to są straszne, sama przez nie przechodziłam ale od kilku dni na szczęście ich już nie mam i mam nadzieję że nie wrócąW pierwszej ciąży głównie słodkie bo mnie mdliło gdy zaczynałam być głodna więc batonik czy owoc i już było ok