reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

wystarczy, ze doszło do implantacji pozniej, ze owulacja sje przesunęła i ciąża jest Miłosza.

Preglife polecam zobaczyć lub flo jeśli uzywalas na miesiączkę zmienić na ciąże i również pokaże w miarę wiarygodnie. Ale jeśli lekarz oceniła na 4/5 to kalkulator nie będzie mądrzejszy od lekarza. Wizyta pewnie za 2 tyg?
oczywiście młodsza a nie Miłosza 😅

reklama
Wkoncu dziewczyny po wizycie, 1.5h czekania. Pęcherzyk jest umiejscowiony w macicy ale gin mówiła, że ciąża jest młodsza, wg kalkulatora 6tydz, a wg niej 4 lub 5. Trochę się załamałam. Mam cykle 31 dniowe. Ma któraś z was dobry kalkulator aby przeliczyć, który to tydz 😊
Byl taki kalkulator...na stronie jakiegoś lekarza kurcze nie pamiętam jak miał na nazwisko , poszukam

Wkoncu dziewczyny po wizycie, 1.5h czekania. Pęcherzyk jest umiejscowiony w macicy ale gin mówiła, że ciąża jest młodsza, wg kalkulatora 6tydz, a wg niej 4 lub 5. Trochę się załamałam. Mam cykle 31 dniowe. Ma któraś z was dobry kalkulator aby przeliczyć, który to tydz 😊

Nie wierzę w zachcianki, które sugerują konkretna płeć :). W mojej poprzedniej ciąży było totalnie wszystko na odwrot. Myślę że za zachcianki odpowiedzialne są po prostu hormony i też zapotrzebowanie organizmu na konkretne rzeczy :). Jestem natomiast ciekawa czy wierzycie w teorie związana z tym po której stronie znajduje się kosmówka ? Chłopiec - prawa, dziewczyna - lewa. Może którejś z Was się to sprawdziło ? 🤔
O tym to Ja słyszę pierwszy raz 🙂

A ja tylko rozglądałam się za witaminami dla młodszego syna i w ogóle jaki mają towar 😅 a ta staruszka tak na mnie nakrzyczała jakbym chciała się w kolejkę wepchnąć 🙈

reklama
A wiesz kiedy miałaś owulacje?? Mi w jednej aplikacji wychodzi 6+6, a w drugiej która uwzględnia dzień owulacji 6+2, a to tez rocznica. Ta aplikacja z uwzględnieniem owu to ciąża +

Do góry