MartaMarkry
Fanka BB :)
aktualnie 6+0A to który tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aktualnie 6+0A to który tydzień?
moja gin się już drugi raz pyta, czy nie chcę iść na zwolnienie ciążowe ale w moim przypadku nie jest to takie proste, bo muszę znaleźć i przeszkolić kogoś na zastępstwo.A jeszcze chciałam powiedzieć, że lekarz mnie wysłał na l4 już i aż się zastanawiam co będę z życiem robić
Pracodawcy często nie maja skrupułów, a Twoje i dzidziusia zdrowie jest najważniejsze wiec wgl nie bój się tego L4, należy Ci się przy takim obciążeniu.moja gin się już drugi raz pyta, czy nie chcę iść na zwolnienie ciążowe ale w moim przypadku nie jest to takie proste, bo muszę znaleźć i przeszkolić kogoś na zastępstwo.
Myślę, że mogłabym pójść na zwolnienie w sierpniu, a wcześniej wykorzystałabym z 10 dni urlopu na jakiś fajny, relaksujący wyjazd. Z drugiej strony ciążę mam zagrożoną, jestem po 3 poronieniach, siostra i brat po zakrzepicy, więc mam spore obciążenie i nie powinnam spędzać 8h za biurkiem. Do tego nie znoszę mojej pracy no ale muszę być fair
Może to jeszcze nic strasznego skontaktuj się ze swoim lekarzemCholera, dostałam jakiegoś plamienia
przykro mi bardzo ;( tule!Dziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku!
U mnie niestety poronienie, w niedzielę trafiłam do szpitala, prawdopodobnie było puste jajo, bo w 6+5 brakowało wciąż zarodka i serduszka. Poza tym gorączka, biegunka.. Poronienie samoistne czuję teraz mega pustkę, ale mam ogromne wsparcie i dobre nastawienie na przyszłość!! To była pierwsza ciąża
Trzymam za Was kciuki, dbajcie o siebie
dzwon do ginekologa, jeśli cię coś niepokoi! Jeśli nie ma terminów, to na znany lekarz może się uda znaleźć coś na szybko.Cholera, dostałam jakiegoś plamienia
Jeśli jakieś mocniejsze może jedz na IPCholera, dostałam jakiegoś plamienia
Witam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
@Blondynka w sieci - wizyta 22.04
@Cleo92 - wizyta 22.04
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki!
@Dorotii - wizyta 23.04
@Helena! - wizyta 25.04
@Margeritka28 - wizyta 25.04
@Kamilka12 - wizyta 26.04
@PsychoPatka91 - wizyta 26.04
@Karola z nadzieją - wizyta 26.04
@Purrfect - wizyta u położnej 27.04
@7grudnia - wizyta 27.04
@Agnesco - wizyta 27.04
@MissCe - wizyta 27.04
@AgataG21 - wizyta 27.04
@Edka88 - wizyta 28.04