reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
A jeszcze chciałam powiedzieć, że lekarz mnie wysłał na l4 już i aż się zastanawiam co będę z życiem robić 😁😁😁
moja gin się już drugi raz pyta, czy nie chcę iść na zwolnienie ciążowe😁 ale w moim przypadku nie jest to takie proste, bo muszę znaleźć i przeszkolić kogoś na zastępstwo.

Myślę, że mogłabym pójść na zwolnienie w sierpniu, a wcześniej wykorzystałabym z 10 dni urlopu na jakiś fajny, relaksujący wyjazd. Z drugiej strony ciążę mam zagrożoną, jestem po 3 poronieniach, siostra i brat po zakrzepicy, więc mam spore obciążenie i nie powinnam spędzać 8h za biurkiem. Do tego nie znoszę mojej pracy 🙈 no ale muszę być fair

moja gin się już drugi raz pyta, czy nie chcę iść na zwolnienie ciążowe😁 ale w moim przypadku nie jest to takie proste, bo muszę znaleźć i przeszkolić kogoś na zastępstwo.

Myślę, że mogłabym pójść na zwolnienie w sierpniu, a wcześniej wykorzystałabym z 10 dni urlopu na jakiś fajny, relaksujący wyjazd. Z drugiej strony ciążę mam zagrożoną, jestem po 3 poronieniach, siostra i brat po zakrzepicy, więc mam spore obciążenie i nie powinnam spędzać 8h za biurkiem. Do tego nie znoszę mojej pracy 🙈 no ale muszę być fair
Pracodawcy często nie maja skrupułów, a Twoje i dzidziusia zdrowie jest najważniejsze 💜 wiec wgl nie bój się tego L4, należy Ci się przy takim obciążeniu.

Dziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać i życzyć Wam bijących serduszek, jak najmniej mdłości i najlepszych prezentów pod choinkę w tym roku! 👶👶

U mnie niestety poronienie, w niedzielę trafiłam do szpitala, prawdopodobnie było puste jajo, bo w 6+5 brakowało wciąż zarodka i serduszka. Poza tym gorączka, biegunka.. Poronienie samoistne 😔 czuję teraz mega pustkę, ale mam ogromne wsparcie i dobre nastawienie na przyszłość!! 😊 To była pierwsza ciąża 😌

Trzymam za Was kciuki, dbajcie o siebie 💛
przykro mi bardzo ;( tule!

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@Blondynka w sieci - wizyta 22.04
@Cleo92 - wizyta 22.04

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Dorotii - wizyta 23.04
@Helena! - wizyta 25.04
@Margeritka28 - wizyta 25.04
@Kamilka12 - wizyta 26.04
@PsychoPatka91 - wizyta 26.04
@Karola z nadzieją - wizyta 26.04
@Purrfect - wizyta u położnej 27.04
@7grudnia - wizyta 27.04
@Agnesco - wizyta 27.04
@MissCe - wizyta 27.04
@AgataG21 - wizyta 27.04
@Edka88 - wizyta 28.04
@Olha92 - wizyta 28.04
@kasiaa91 - wizyta 29.04

@Poplątana9 - wizyta 02.05
@MartaMarkry - wizyta 04.05
@Nantes - wizyta 04.05
@Lunak - wizyta 04.05
@Carolina123 - wizyta 04.05
@Malka_91 - wizyta 05.05
@pannadarianna - wizyta 05.05
@ka.an92 - wizyta 05.05
@Mamafasolki - wizyta 06.05
@wiktoria708 - wizyta 09.05
@Agness29 - wizyta 10.05
@AgataG21 - wizyta 19.05
@Cleo92 - prenatalne 24.05

@MartaMarkry - prenatalne 07.06

Rozmawiałam z moim ginem i kazał mi przyjść na wizytę w najbliższa środę, 27 kwietnia…

reklama
Martwię się trochę, bo do wczoraj czułam mdłości, a dziś już nic kompletnie, tylko brzuch trochę kłuje. Chyba pojde na bete

Do góry