W żołądku mnie też ssie co chwilę ja bym tylko jadła mój się śmieje że jem tyle u mnie podobanie bo dziś 7 + 1 ❤Chyba normalne, bo dziewczyny już wcześniej tu o tym wspominały U mnie są już prawie non stop, daję radę jeść ale zupełnie bez apetytu (ale w żołądku ssie mnie co chwila). A pamiętam jeszcze te piękne czasy jak 3 tygodnie temu mdliło mnie tylko ze stresu na myśl, że nie mam mdłości
Przypomnisz, który to tc u Ciebie? U mnie dziś 7+3.
reklama
G
guest-1677526072
Gość
Tak 4 , i kompletnie nie wiem jak damy sobie radę ale myśli takie same miałam w 3 ciążyOo wow to już 4 w drodze ? Ja w 3 jestem i też nie wiem jak to się stało że zachciało mi się
Z jednej strony mam takie myśli po co mi to było ale z drugiej jestem spanikowana na maxa ( w styczniu miałam stratę ) i to chyba dlatego cała dygam i wypisuje wam o tych kluciach że się boje czy to ok
Kochana z 3 daliście sobie radę to i z 4 dacie ❤ i bardzo Cię rozumiem bo Ja również porobiłam w styczniu i mniej więcej wiem co czujesz. Musisz myśleć pozytywnie, na pewno będzie wszystko w porządkuTak 4 , i kompletnie nie wiem jak damy sobie radę ale myśli takie same miałam w 3 ciąży
Z jednej strony mam takie myśli po co mi to było ale z drugiej jestem spanikowana na maxa ( w styczniu miałam stratę ) i to chyba dlatego cała dygam i wypisuje wam o tych kluciach że się boje czy to ok
Poplątana9
Fanka BB :)
Ja właśnie wczoraj spojrzałam na siebie i coś mnie tknęło, żeby przymierzyć sukienkę ślubna. I bardzo dobrze, ze to uczyniłam, bo już zaczyna być lekko ciasna w żebrach. Umówiłam się na jutro z krawcowa, żeby omówić przeróbki i będziemy wymieniać suwak na zapięcie gorsetowe oby to pomogło, bo to moja wymarzona sukienka ślub będzie w 18 tygodniu
G
guest-1677526072
Gość
Dziękuje za miłe słowaKochana z 3 daliście sobie radę to i z 4 dacie ❤ i bardzo Cię rozumiem bo Ja również porobiłam w styczniu i mniej więcej wiem co czujesz. Musisz myśleć pozytywnie, na pewno będzie wszystko w porządku
Kochana My wszystkie jesteśmy tutaj aby się nawzajem wspieraćDziękuje za miłe słowa
U mnie ledwie 1 i też się ciągle zastanawiam, jak damy radę To chyba tak już jest, że nigdy nie jest się 100% gotowym, a później okazuje się, że nie jest tak źle. Wszystko będzie dobrze!Tak 4 , i kompletnie nie wiem jak damy sobie radę ale myśli takie same miałam w 3 ciąży
ja też mam ogromne ssanie, a im bardziej jestem głodna, tym bardziej dokuczają mi mdłości. Do tego zgaga, której normalnie nie miewam. Na apetyt nie narzekam, ale staram się jeść zdrowo. Dzisiaj na obiad pieczone mielone z zielonej soczewicy z ziemniaczkami i sałatką z czerwonej kapusty Niestety na 2 śniadanie wpadł croissant i truskawki, ale raz na jakiś czas możnaW żołądku mnie też ssie co chwilę ja bym tylko jadła mój się śmieje że jem tyle u mnie podobanie bo dziś 7 + 1 ❤
Twój obiad brzmi przepysznie, a to coś znaczy, bo mnie ostatnio mega trudno zaimponować Croissant i truskawki to też nie jest wcale koniec świata. Super, że dajesz radę jeść zdrowo. U mnie na śniadanie wjechały 2 banany i parę wafli ryżowych, teraz popijam imbir i może uda się wcisnąć coś wartościowego na obiad.ja też mam ogromne ssanie, a im bardziej jestem głodna, tym bardziej dokuczają mi mdłości. Do tego zgaga, której normalnie nie miewam. Na apetyt nie narzekam, ale staram się jeść zdrowo. Dzisiaj na obiad pieczone mielone z zielonej soczewicy z ziemniaczkami i sałatką z czerwonej kapusty Niestety na 2 śniadanie wpadł croissant i truskawki, ale raz na jakiś czas można
reklama
ka.an92
Fanka BB :)
No właśnie mi z objawów zniknęły mdlosci a za to od wczoraj powrócił wilczy głód, ale dziś w nocy tak mnie zmęczył ze do 2 nie mogłam zasnąć, musiałam zjeść kanapkę i dopiero się udało spaćW żołądku mnie też ssie co chwilę ja bym tylko jadła mój się śmieje że jem tyle u mnie podobanie bo dziś 7 + 1 ❤