reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

ja też mam ogromne ssanie, a im bardziej jestem głodna, tym bardziej dokuczają mi mdłości. Do tego zgaga, której normalnie nie miewam. Na apetyt nie narzekam, ale staram się jeść zdrowo. Dzisiaj na obiad pieczone mielone z zielonej soczewicy z ziemniaczkami i sałatką z czerwonej kapusty 👩🏼‍🍳 Niestety na 2 śniadanie wpadł croissant i truskawki, ale raz na jakiś czas można 😁
To tak jak Ja 😄 oo widzę same pyszności 😋 ja dziś robię makaron ze szpinakiem i łososiem, odpycha mnie od mięsa więc w ostatnim czasie jem sporo ryb 😊

reklama
To tak jak Ja 😄 oo widzę same pyszności 😋 ja dziś robię makaron ze szpinakiem i łososiem, odpycha mnie od mięsa więc w ostatnim czasie jem sporo ryb 😊
O to może moje dzisiejsze żarcie by ci podpasowalo. Przecier pomidorowy domowej roboty z tuńczykiem to gotowane żeby zrobił się sos gęstszy bo te moje przeciery są rzadkie. Można dodać śmietany i mąki do tego makaron i gotowe

Ale pewnie nie wytrzymam i polecę do ginekolozki u mnie w pracy żeby zobaczyć czy wszystko okej 🙈 a przypomnij mi jak u Ciebie?
ja już po wizycie, kolejna 4.05 i wtedy serduszko usłyszę. Ale wszystko dobrze. Wkoncu przestał bolec mnie brzuch jak na małpę! Ile można 😅 tylko mdłości męczą mnie i cukierki imbirowe to juz uzależnienie 😅

reklama
Do góry