kasiaa91
Fanka BB :)
Takie kłucia się zdarzają chyba każdej to raczej normalny objawAle mnie dziś kłuje w dole brzucha mam nadzieję że to nic złego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie kłucia się zdarzają chyba każdej to raczej normalny objawAle mnie dziś kłuje w dole brzucha mam nadzieję że to nic złego
To jeszcze chwila…ale brzmi zdecydowanie lepiej niż 6 dnidopiero o 17
Obyś miała racjęTakie kłucia się zdarzają chyba każdej to raczej normalny objaw
zgadzam się mi lekarz wczoraj powiedział to samo kolejny raz bo przy rozmowie spanikowana znowu spytałamTakie kłucia się zdarzają chyba każdej to raczej normalny objaw
bądź dobrej myśli! Może się okaże ze mimo to jest jednak wszystko dobrze. Przypomnij mi kiedy wizyta kolejna?A ja mam od wczoraj średnie nadzieje o tej ciąży - wiem że młodsze ciąże się „zdarzają” No ale
to wynika z przesunięcia terminu owulacji czego u mnie raczej nie było a na pewno nie o tyle - a jednak zarodki rosną na tym etapie kropka w kropkę tak samo - więc mam mocne przeczucie że coś jest nie tak
A to nie jest też tak że jeśli np późno doszło do zagnieżdżenia to ta ciąża może być "mlodsza"?A ja mam od wczoraj średnie nadzieje o tej ciąży - wiem że młodsze ciąże się „zdarzają” No ale
to wynika z przesunięcia terminu owulacji czego u mnie raczej nie było a na pewno nie o tyle - a jednak zarodki rosną na tym etapie kropka w kropkę tak samo - więc mam mocne przeczucie że coś jest nie tak
Za tydzień w piątek, powinno się wtedy wyjaśnić wszystkobądź dobrej myśli! Może się okaże ze mimo to jest jednak wszystko dobrze. Przypomnij mi kiedy wizyta kolejna?