7grudnia
Fanka BB :)
My z mężem prawdopodobnie powiemy dopiero po skończonym pierwszym trymestrze, akurat na dzień mamyA powiedziałyscie już komuś w rodzinie czy czekacie na pojawienie się serduszka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My z mężem prawdopodobnie powiemy dopiero po skończonym pierwszym trymestrze, akurat na dzień mamyA powiedziałyscie już komuś w rodzinie czy czekacie na pojawienie się serduszka?
U mnie ukrywanie ciąży uda sie chyba tylko do momentu wizyty u lekarza. Jak mnie wyśle na l4 przez warunki w pracy to już niczego nie ukryje bo pracuje obok mieszkania rodzicówMy z mężem prawdopodobnie powiemy dopiero po skończonym pierwszym trymestrze, akurat na dzień mamy
Mnie to kusi żeby powiedzieć w święta, ale staram się powstrzymać swoje zapędyczekam na serduszko. Ostatnio pośpieszyłam się i mam nauczkę. Chciałabym już powiedzieć rodzicom, ale czekam dwa tygodnie, jakoś wytrzymam
u mnie wg apki tez 5tc (4+1)U mnie dziś równo 5 tydz, trochę stres mnie dopadł bo ostatnio skończyło się między 5, a 6
u mnie już trochę lepiej, ale zazwyczaj jak się najem późnym wieczorem to rano jestem głodna jak wilk. Obudziłam się i jestem właśnie ledwo żywa orzez to, ze jestem głodna i mdli mnie niemiłosiernie, a musze wytrzymać jeszcze do 11:30, bo umówiłam się na pobranie krwiDo dzisiaj mi złe, nie wiem jak Tobie
Wie mama, reszta nie. Planuję wstrzymać się kilka tygodni.A powiedziałyscie już komuś w rodzinie czy czekacie na pojawienie się serduszka?
u mnie wie mama i tato. Plus kuzynka która dowiedziała się o tym przypadkiem bo przyszła w sobotę na kawę i na szafce mocnej leżał testA powiedziałyscie już komuś w rodzinie czy czekacie na pojawienie się serduszka?
o u mnie flo, które nigdy nie zawiodło pokazuje 4+5 niby.. a preglife 4+2u mnie wg apki tez 5tc (4+1)