MartaMarkry
Fanka BB :)
będzie dobrze! DAj znać kochana!O rany dziewczyny ale mam stres przed dzisiejsza wizyta żeby tylko było wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze! DAj znać kochana!O rany dziewczyny ale mam stres przed dzisiejsza wizyta żeby tylko było wszystko ok
Dam dam , oby były dobre wiadomości. Wizyta na 14:20 a stres ogromnybędzie dobrze! DAj znać kochana!
Trzymam kciuki!!O rany dziewczyny ale mam stres przed dzisiejsza wizyta żeby tylko było wszystko ok
Do dzisiaj mi złe, nie wiem jak TobieWitam w klubie stwierdziłam, ze mam ochotę na frytki, zjadłam pół paczki i teraz moim największym marzeniem jest podróż w czasie i zmiana decyzji
Tak, czyli po prostu musi buc większy niż 66 %Chyba, ze złe to interpretuje. Bo tu wpisałam daty tak jak szlam ze 7 i 11. Chyba myli mnie to „średni dwudniowy..” i złe to rozumiem. Ale nawet jak sprawdzałam, jak pokazuje ustawiając dzień po dniu to dalej „średni dwudniowy..” Wybij mnie z błędu, czuje ze masz duża wiedzę i mnie uspokoisz
na razie chyba betę kolejna odpuszczam, bo sama po sobie widzę ze wszystko zmierza ku dobremu. Chociaż kto wie co pomyśle jutro rano..Tak, czyli po prostu musi buc większy niż 66 %
nie myśl negatywnie! kwiecień jest wesoły! Piękny! I radosny! Ja w listopadzie miałam to samo, ale jestem teraz dobrej mysliU mnie dziś równo 5 tydz, trochę stres mnie dopadł bo ostatnio skończyło się między 5, a 6
czekam na serduszko. Ostatnio pośpieszyłam się i mam nauczkę. Chciałabym już powiedzieć rodzicom, ale czekam dwa tygodnie, jakoś wytrzymamA powiedziałyscie już komuś w rodzinie czy czekacie na pojawienie się serduszka?