G
guest-1677526072
Gość
Super wiadomości !!!Ja już po wizycie. Dzidzi ma 6mm (6+3) obecnie... widziałam bicie serca ❤ale niestety nie słyszałam i nie znam czestotliwosci bo lekarz powiedział że lepiej teraz nie włączać tej opcji bo za wczesny płód... generalnie różnica między Luxmed a wizytą całkowicie prywatną ogromna ze względu na to, że lekarz w Luxmedzie ma ograniczony mocno czas, a dużo miał wypełniania papierów itp i nie odpowiedziano na wszystkie moje pytania. Ale mam już kartę ciąży, zapisałam się na wszystkie badania . Dostałam też zwolnienie do końca miesiąca żeby mi przeszły nudności. Jeśli chodzi o leki to powiedział że mi może wypisać na wyraźną moja prośbę ale osobiście nie poleca więc wzięłam tylko zwolnienie i chyba postaram się po prostu przespać ten cały okres . Kupiłam wczoraj herbatę zieloną imbirowa i laske imbiru i będę starała się tym ratować w razie czego.. Mam nadzieję, że zadziała. I tak póki co jest lepiej niż wczoraj. Chyba jednak kluczem jest nie dopuszczanie do odczuwania głodu, chociaż nie wiem jak później będę wyglądać jeśli chodzi o moją wagę . Jeśli chodzi o dobra wartość BetaHCG plus jest dobre położenie ciąży i serduszko zaczęło pracować to ryzyko poronienia dość znacznie spada?