reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Widziałam ze orientacyjnie mamy ten sam termin porodu🥰 ja obawiam się ze w czwartek nie będzie jeszcze zbyt wiele widać na usg🙈
Faktycznie! :) Nawet ostatnią @ i test miałyśmy dokładnie w ten sam dzień 🤗 Jaki to będzie dzień ciąży u Ciebie w czwartek? Ja mam usg dzień po Tobie (6+3) i MUSI KONIECZNIE coś już być! :)

Faktycznie! :) Nawet ostatnią @ i test miałyśmy dokładnie w ten sam dzień 🤗 Jaki to będzie dzień ciąży u Ciebie w czwartek? Ja mam usg dzień po Tobie (6+3) i MUSI KONIECZNIE coś już być! :)
Jeśli dobrze to liczę, to będzie właśnie (6+2) w czwartek :) nie mogę się już doczekać. O ciąży wie tylko mój mąż, bo jeszcze się wstrzymaliśmy z powiadomieniem kogokolwiek ale już się nierciepliwe żeby się w końcu komuś wygadać :D między innymi właśnie dlatego znalazłam się na tym forum, aby nie oszaleć. Jeśli wszystko na usg będzie Ok, to myśle żeby ucieszyć rodzinkę w święta ale się waham🙈

Jeśli dobrze to liczę, to będzie właśnie (6+2) w czwartek :) nie mogę się już doczekać. O ciąży wie tylko mój mąż, bo jeszcze się wstrzymaliśmy z powiadomieniem kogokolwiek ale już się nierciepliwe żeby się w końcu komuś wygadać :D między innymi właśnie dlatego znalazłam się na tym forum, aby nie oszaleć. Jeśli wszystko na usg będzie Ok, to myśle żeby ucieszyć rodzinkę w święta ale się waham🙈

Ja to samo z forum ale i tak nie wytrzymałam i już się wygadałam rodzinie, więc już nie ma innej opcji tylko, żeby było dobrze ;) Ale fajnie, jesteśmy teraz praktycznie jak bliźniaczki! To Twoja pierwsza ciąża? Bo u mnie pierwsza i chociaż planowana to widzę, że nie miałam pojęcia, w co się pakuję 😅

To moja pierwsza i miałam dokładnie tak samo jak Ty, tez do końca nie wiedzialam co i jak ale czekaliśmy aż 5 lat od ślubu i już mi się to czekanie znudziło😅Początkowo obawiałam się pracy ale w moim zawodzie nigdy nie będzie odpowiedniego momentu…i tak się udało (mam nadzieje) za pierwszym razem planowania🙈😅

To moja pierwsza i miałam dokładnie tak samo jak Ty, tez do końca nie wiedzialam co i jak ale czekaliśmy aż 5 lat od ślubu i już mi się to czekanie znudziło😅Początkowo obawiałam się pracy ale w moim zawodzie nigdy nie będzie odpowiedniego momentu…i tak się udało (mam nadzieje) za pierwszym razem planowania🙈😅
No nie, mam wrażenie, że czytam o sobie! Też 5 lat z mężem (tyle tylko, że nie od ślubu a od zamieszkania razem), te same obawy związane z pracą i brak odpowiedniego momentu i też udało się za pierwszym razem :) No to teraz jeśli u Ciebie wyjdzie na usg wszystko w porządku (a wyjdzie na pewno) to ja też już będę spokojna :D

No nie, mam wrażenie, że czytam o sobie! Też 5 lat z mężem (tyle tylko, że nie od ślubu a od zamieszkania razem), te same obawy związane z pracą i brak odpowiedniego momentu i też udało się za pierwszym razem :) No to teraz jeśli u Ciebie wyjdzie na usg wszystko w porządku (a wyjdzie na pewno) to ja też już będę spokojna :D
Hahah ale numer!❤️ Tym bardziej będę tutaj przez ten cały czas!
W takim razie czekamy do naszych wizyt😎

reklama
Do góry