H
Helena!
Gość
ja mam 25.04, wiec jeszcze dłużej ale wcześniej się nie dało, bo święta i moja gin wyjeżdża na cały tydz.22.04 dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 25.04, wiec jeszcze dłużej ale wcześniej się nie dało, bo święta i moja gin wyjeżdża na cały tydz.22.04 dopiero
ooo to razem na wizytę idziemy o której masz?ja mam 25.04! Mam gorzej, mam nadzieje, ze cię to pocieszy haha
razem ze mnączyli zostałam na szarym końcu haha..
ja tez dopiero 21.04. Musimy być cierpliwe a który to będzie tc u Ciebie?22.04 dopiero
na 18, po pracy.. cały dzień czekaniooo to razem na wizytę idziemy o której masz?
Czekamy na wiadomości po wizycieKto ma wizytę 12.04(jutro ) ja mam moja ginekolog kazała mi przyjść w tamtym tygodniu ale jednak udało mi się przesunąć o tydzień. Przynajmniej cos powinno być widać. Wizyta o 10.45
Ja mam jutroKto ma wizytę 12.04(jutro ) ja mam moja ginekolog kazała mi przyjść w tamtym tygodniu ale jednak udało mi się przesunąć o tydzień. Przynajmniej cos powinno być widać. Wizyta o 10.45
ok, wrzucę zdjecie jak coś będzie widaćCzekamy na wiadomości po wizycie
Ja mam na 14:20