Majka2022
Zaangażowana w BB
5+6 wg om, wg mnie 5+2A który u Ciebie tydzień ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5+6 wg om, wg mnie 5+2A który u Ciebie tydzień ?
Powodzenia kochana, będziemy trzymać mocno kciuki!!Hej możliwe ze mogę nieśmiało dołączać do waszego grona jestem po ciąży biochemicznej i to jest pierwszy cykl po poronieniu.
Byłam dzisiaj u pani doktor oraz zrobiłam test
Test wyszedł z jaśniutka druga kreseczka , okres mam dostać w czwartek
Pani doktor powiedziała ze endometrium wynosi 15 mm i trzyma mocno kciuki bo możliwe , ze coś może z tego wyjść
Betę dopiero robię w pt , natomiast jeszcze jeden test zrobię w czwartek
Powinno już być coś widać ale u każdej kobiety inaczej5+6 wg om, wg mnie 5+2
Nie chce się nakręcać za wczesnie nie za bardzo wiem o co chodzi z tym endometrium czy ono już takie będzie czy coś ;p bo o to się nie zdarzyłam zapytaćPowodzenia kochana, będziemy trzymać mocno kciuki!!
Właściwie to już chyba też gratulacje!
ja 13.30na 18, po pracy.. cały dzień czekani
Jak już test miał 2 kreskę blada to coś się święciNie chce się nakręcać za wczesnie nie za bardzo wiem o co chodzi z tym endometrium czy ono już takie będzie czy coś ;p bo o to się nie zdarzyłam zapytać
ObyJak już test miał 2 kreskę blada to coś się święci
Trzymam kciuki
ściskam!Beta 93,63