G
guest-1677526072
Gość
A który u Ciebie tydzień ?ok, wrzucę zdjecie jak coś będzie widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który u Ciebie tydzień ?ok, wrzucę zdjecie jak coś będzie widać
Chyba z tego podniecenia spac nie bede mogła
Cudownie!! U mnie wg kalendarza termin też 6.12, to się jeszcze może zmienić ale super byłoby mieć w ten sam dzieńZgłaszam się po wizycie!
Dziś z OM z dwóch różnych aplikacji 6+0, 6+1.
Na usg wielkość zarodka 5+6
Jest serducho bije!!! Wiem, że są różne opinie na ten temat, ale Pani Doktor puściła mi głos na 2 sekundy i słyszałam to bicie
Termin porodu- 6.12
Karta ciąży jeszcze nie założona, ale to przez wzgląd na poprzednie poronienie, założymy na następnej wizycie, która za 3-4 tygodnie
Teraz dostałam masę badań i będę wszystko kolekcjonować
Trzymam kciuki za wasze wizyty!
Tak, ale na mnie już staniki ledwo wchodząMa któraś z was tak że cyce tak bolą że bez stanika ani rusz ?
Super wieści gratulacjeZgłaszam się po wizycie!
Dziś z OM z dwóch różnych aplikacji 6+0, 6+1.
Na usg wielkość zarodka 5+6
Jest serducho bije!!! Wiem, że są różne opinie na ten temat, ale Pani Doktor puściła mi głos na 2 sekundy i słyszałam to bicie
Termin porodu- 6.12
Karta ciąży jeszcze nie założona, ale to przez wzgląd na poprzednie poronienie, założymy na następnej wizycie, która za 3-4 tygodnie
Teraz dostałam masę badań i będę wszystko kolekcjonować
Trzymam kciuki za wasze wizyty!
U mnie tylko ból przy ściągnięciu i w nocy się budzę jak się obracam na drugą stronę wtedy je mega czuć chyba zacznę spać w stanikuCudownie!! U mnie wg kalendarza termin też 6.12, to się jeszcze może zmienić ale super byłoby mieć w ten sam dzień
Tak, ale na mnie już staniki ledwo wchodzą
Może sprawdź do spania taki sportowy, ale nie bardzo obciskający jak do biegania tylko bardziej jak do jogi, żeby tylko trzymał wszystko w miejscuU mnie tylko ból przy ściągnięciu i w nocy się budzę jak się obracam na drugą stronę wtedy je mega czuć chyba zacznę spać w staniku
Dam radę najwyżej będę spala w staniku zwykłymMoże sprawdź do spania taki sportowy, ale nie bardzo obciskający jak do biegania tylko bardziej jak do jogi, żeby tylko trzymał wszystko w miejscu