reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Zgłaszam się po wizycie!
Dziś z OM z dwóch różnych aplikacji 6+0, 6+1.
Na usg wielkość zarodka 5+6
Jest serducho❤️ bije!!! Wiem, że są różne opinie na ten temat, ale Pani Doktor puściła mi głos na 2 sekundy i słyszałam to bicie 😍😍😍😍
Termin porodu- 6.12
Karta ciąży jeszcze nie założona, ale to przez wzgląd na poprzednie poronienie, założymy na następnej wizycie, która za 3-4 tygodnie 🤞🏻
Teraz dostałam masę badań i będę wszystko kolekcjonować ☺️
Trzymam kciuki za wasze wizyty!

Zgłaszam się po wizycie!
Jest serducho❤️ bije!!! Wiem, że są różne opinie na ten temat, ale Pani Doktor puściła mi głos na 2 sekundy i słyszałam to bicie 😍😍😍😍
Termin porodu- 6.12
Karta ciąży jeszcze nie założona, ale to przez wzgląd na poprzednie poronienie, założymy na następnej wizycie, która za 3-4 tygodnie 🤞🏻
Cudownie!! ❤️ U mnie wg kalendarza termin też 6.12, to się jeszcze może zmienić ale super byłoby mieć w ten sam dzień :)
Ma któraś z was tak że cyce tak bolą że bez stanika ani rusz ? 😬
Tak, ale na mnie już staniki ledwo wchodzą 😅

Zgłaszam się po wizycie!
Termin porodu- 6.12
Super wieści ❤️ gratulacje
Cudownie!! ❤️ U mnie wg kalendarza termin też 6.12, to się jeszcze może zmienić ale super byłoby mieć w ten sam dzień :)

Tak, ale na mnie już staniki ledwo wchodzą 😅
😂 U mnie tylko ból przy ściągnięciu i w nocy się budzę jak się obracam na drugą stronę wtedy je mega czuć 😂chyba zacznę spać w staniku 🤣

😂 U mnie tylko ból przy ściągnięciu i w nocy się budzę jak się obracam na drugą stronę wtedy je mega czuć 😂chyba zacznę spać w staniku 🤣
Może sprawdź do spania taki sportowy, ale nie bardzo obciskający jak do biegania tylko bardziej jak do jogi, żeby tylko trzymał wszystko w miejscu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej możliwe ze mogę nieśmiało dołączać do waszego grona ;) jestem po ciąży biochemicznej i to jest pierwszy cykl po poronieniu.
Byłam dzisiaj u pani doktor oraz zrobiłam test :)
Test wyszedł z jaśniutka druga kreseczka , okres mam dostać w czwartek :)
Pani doktor powiedziała ze endometrium wynosi 15 mm i trzyma mocno kciuki bo możliwe , ze coś może z tego wyjść :)
Betę dopiero robię w pt , natomiast jeszcze jeden test zrobię w czwartek

Do góry