reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
To może i ja nieśmiało dołączę, beta we wtorek 120,5, w czwartek 350,2. Z ostatniej miesiączki termin 13.12. Kolejna wizyta u ginekologa w wielki piątek :-D i zobaczymy co się dzieje. Życzę wszystkim szczęśliwego rozwiązania i mniej stresu.

Dzień dobry,
pozwolę sobie przyłączyć się, choć... również nieśmiało.
Mam 38 lat. Jestem w 5 tygodniu drugiej ciąży. Pierwszą straciłam w 8 tygodniu (przestało bić serce). Boję się, bardzo. Zastanawiałam się, czy dołączyć do forum, czy odizolować od Internetu i wpisów - po nich mam milion myśli w głowie... ale jestem... choć z dużą dozą lęku.
Pierwsze USG - 11 kwietnia.
Gdybym mogła wykluczyć poronienie, zrobiłabym wszystko. Boli mnie niemoc. Chwilami brakuje sił. Żyję z dnia na dzień, najgorzej skupić mi się na pracy, w domu często płaczę. Jak sobie z tym radzić?
Życzę Wam dużo szczęścia i powodzenia.

Dzień dobry,
Mam 38 lat. Jestem w 5 tygodniu drugiej ciąży. Pierwszą straciłam w 8 tygodniu (przestało bić serce). Boję się, bardzo. Zastanawiałam się, czy dołączyć do forum, czy odizolować od Internetu i wpisów - po nich mam milion myśli w głowie... ale jestem... choć z dużą dozą lęku.
Gdybym mogła wykluczyć poronienie, zrobiłabym wszystko. Boli mnie niemoc. Chwilami brakuje sił. Żyję z dnia na dzień, najgorzej skupić mi się na pracy, w domu często płaczę. Jak sobie z tym radzić?
zostać, gadanie i pisanie pomaga. Lepiej tak niż dusić to w sobie. Tym bardziej, że w realu nie chce się jeszcze nikogo informować o ciąży.

Dzień dobry,

zostać, gadanie i pisanie pomaga. Lepiej tak niż dusić to w sobie. Tym bardziej, że w realu nie chce się jeszcze nikogo informować o ciąży.
U mnie wie tylko mama i partner. Nawet tata nie wie.

Ech tez ciezko mi opanować strach, pierwsze usg mam dopiero 14.04. Dziewczyny jak nie zwariować? Ostatnio wstałam rano i poczułam się dobrze, nie bolały tak mocno cycki, popołudniu nie chciało mi się spać i oczywiście odrazu czarne mysli🤔🤔🤔🤔

reklama
Do góry