Wtrącę się z odpowiedzią, bo też o to pytałam i z tego, co pamiętam to @Bibi80 ma to zlecane standardowo przez lekarkę (bez przesiewowych).Z jakiego powodu robiłaś biopsję kosmówki ?
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtrącę się z odpowiedzią, bo też o to pytałam i z tego, co pamiętam to @Bibi80 ma to zlecane standardowo przez lekarkę (bez przesiewowych).Z jakiego powodu robiłaś biopsję kosmówki ?
mnie dziś słodkie nie kreci , choć zjadłam 3 milkyway ale te cukiereczki a teraz wpieprzam tost za tostem weźcie mnie trzymajcie bo sama ze sobą nie wytrzymuje dzis ...ciągle jem ...jak mi ubyło 3kg to teraz to pewnie już nadrobiłamZarazilam mnie tą zachcianka
Rozumiem My również odkładamy....czekam tylko na zielone światło i lecę, chociaż mój drugi syn do dnia porodu miałbyć dziewczynką po porodzie musiałam wszystko wymienić bo w domu miałam wszystko różowe, falbanki, tiul itpmy wiemy o córeczce, ale jeszcze mam spore opory przed kupowaniem. Na razie wielką przyjemność sprawia mi oglądanie ciuszków, ale na tym kończę. Po 20-23 tyg chyba powoli zacznę myśleć o wyprawce.
Na razie co miesiąc odkładamy kasę z przeznaczeniem na dzieciaczka
Hej ja jestem z Krakowa i tez chodzę do medicover. Na USG polecam Ci doktora Jakubowskiego przyjmuje na Podgórskiej. Poleciła mi go lekarka prowadząca i naprawdę jest superCzy jest tu ktoś z Krakowa? Chciałam się dowiedzieć gdzie robicie usg 1-go trymestru i do którego lekarza z medicover można się udać.
Ja też nie mogę się doczekać, zwłaszcza że to pierwsze dziecko i musimy wszystko kupić od a do z Już nie mogę się doczekać tych rajdów po sklepach, bo ja to z tych co muszą wszystko naocznie pomacać i ewentualnie potem kupić przez internetJak ja wam dziewczyny już po niektórym zazdroszczę że już wiecie kogo macie w brzuszku wiadomo że za moment też się tego dowiem ale już swojemu powiedziałam wczoraj że bardzo chciałabym wpaść już w szał zakupów wszystko jest takie śliczne dla maluszków
Jest promocja w diagnostykę i kosztuje 1990 złSanco to badanie pod kątem chorób genetycznych. Coś jak amiopunkcja tylko to jest test z krwi. Wyklucza np ZD itp. Tez będę go robić. Niestety w Pl kosztuje prawie 3 k
nie wiem nic więcej od wczoraj. dostałam odpowiedź, że do jutra będzie, no i czekam@Hol-inka masz jakieś wieści co z tym wątkiem prywatnym czy nadal czekasz ?
dokładnie, ja za ten całogenomowy płaciłam równo 2000zł.Jest promocja w diagnostykę i kosztuje 1990 zł