reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Przykro mi 😌 jestem w podobnej sytuacji, w czwartek przyrost zaledwie o 15% - chociaż w internecie piszą, że po 1200 często zwalnia przyrost, ale to są naprawdę małe wzrosty u nas 😔 ja za 2h mam wizytę i dam znać jak to się u mnie potoczyło! Jeszcze mała nadzieja jest 🥺
I jak po wizycie u lekarza? Jestem ciekawa co mnie czeka w poniedziałek.

Przykro mi 😌 jestem w podobnej sytuacji, w czwartek przyrost zaledwie o 15% - chociaż w internecie piszą, że po 1200 często zwalnia przyrost, ale to są naprawdę małe wzrosty u nas 😔 ja za 2h mam wizytę i dam znać jak to się u mnie potoczyło! Jeszcze mała nadzieja jest 🥺
Trzymam kciuki, ale prawda taka jest taka, że będzie pewnie kazał czekać. Przytulam 😘

Dziewczyny Wy wszystkie tu robicie betę a ja nie robiłam, czy jeśli nie mam żadnych negatywnych objawów (obecnie 5+4) to jest się czym martwić?

I jak po wizycie u lekarza? Jestem ciekawa co mnie czeka w poniedziałek.
Nie stresuj się na ten moment 😊 U mnie jest widoczny pęcherzyk ciążowy, jest dobrze umiejscowiony, ciąża minimalnie młodsza niż wg ostatniej miesiączki, ale tym mam się na ten moment tez nie przejmować. Podobno beta nie zawsze przyrasta o te 66%, szczególnie przy większych wartościach (powyżej 1000) i mi lekarz już nie kazał kontrolować bety, tylko przyjść za 2 tygodnie na kolejne usg i wtedy będzie wiadomo co i jak 😊

reklama
Do góry