Joanna6
Zaciekawiona BB
Jeśli nie za późno to ładnie proszę o dołączenie mnie do grupyDzisiaj rano wysłałam prośbę o utworzenie zamkniętej grupki. Ma powstać do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli nie za późno to ładnie proszę o dołączenie mnie do grupyDzisiaj rano wysłałam prośbę o utworzenie zamkniętej grupki. Ma powstać do jutra
Polecam Emla do znieczulenia ja momentami musiałam chodzić codziennie czy co trzy dni na pobrania iWiecie co właśnie mi napisała gin w sprawie wyników moich dzisiejszych badań , i chyba coś w morfologii wyszło nie tak bo muszę powtórzyć ja w piątek a ja dziś taka pokluta jestem a jedną ręką mi aż spuchła
Dużo wody, nawet do litra przed pobraniem, to zwiększa ciśnienie i z żył lepiej płynie i często tak zalecają jak są problemy z pobieraniem krwi, może jeszcze to coś pomożemnie samo pobieranie nie boli , ale dziś mi się w drugą rękę dziwnie wbiła że mam siniaka i mi spuchło
Już mi się płakać chce jak mam iść zaś w piątek
My się gdzieś będziemy musieli przenieś czy ta grupa stanie się automatycznie prywatna? Może głupie pytanie, ale jak to od praktycznej strony dla nas wygląda, to utworzenie grupy prywatnej.Dzisiaj rano wysłałam prośbę o utworzenie zamkniętej grupki. Ma powstać do jutra
u mnie leci krew bez problemu bo zastrzyki rozrzedzają mi krew . Dziś bez problemu 3 wkłucia tylko za 3 w drugą rękę i chyba mi żyłę przebiła lekko bo siniak mam i opuchliznęPolecam Emla do znieczulenia ja momentami musiałam chodzić codziennie czy co trzy dni na pobrania i
Dużo wody, nawet do litra przed pobraniem, to zwiększa ciśnienie i z żył lepiej płynie i często tak zalecają jak są problemy z pobieraniem krwi, może jeszcze to coś pomoże
Będzie nowa grupa, a ta dalej jako publiczna będzie mogła być rozwijana.My się gdzieś będziemy musieli przenieś czy ta grupa stanie się automatycznie prywatna? Może głupie pytanie, ale jak to od praktycznej strony dla nas wygląda, to utworzenie grupy prywatnej.
Prenatalne bede miala w 12+0 wiec mam nadzieje, ze to nie bedzie za wczesnie.To ja też. Wcześnie masz prenatalne. Miałaś też przebadane genetycznie zarodki? My dzięki temu mamy właśnie tylko USG prenatalne, a nie musimy tych innych testów wykonywać.
tak chyba właśnie wyrostek mówił, Sorkito raczej nie jakiś zarodek tylko wyrostek płciowy
też tak mam to chyba normalneWam też dziewczyny tak potwornie zimno? Fakt faktem, że na zewnątrz pogoda nas nie rozpieszcza, ale przy dzisiejszych 18 stopniach szłam z pracy w ciepłym płaszczu, a i tak zmarzłam W domu i w pracy muszę się dogrzewać, bo mną telepie Właśnie wstałam z drzemki przykryta dwoma kołdrami i z kotem na nogach a wcale się specjalnie nie zgrzalam
Mnie raz przy krzywej tak pokłuli, że 3 dni ręką ruszyć nie mogłam tak mnie bolała i wszystkie badania (oprócz oczywiście krzywej) musiałam powtórzyć za 2 dni czy następnego dnia, bo się okazało, że krew była źle pobrana i już laboratorium odrzuciło próbki A wyniki samej krzywej które zrobili wyszły conajmniej dziwnieu mnie leci krew bez problemu bo zastrzyki rozrzedzają mi krew . Dziś bez problemu 3 wkłucia tylko za 3 w drugą rękę i chyba mi żyłę przebiła lekko bo siniak mam i opuchliznę
Dlatego tyle razy bo dziś byłam na krzywej cukrowej