reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

No i właśnie o tym mówiłam że względem kręgosłupa 😊 widziałam właśnie te zdjęcie i na tym się wzorowałam co do swojego też USG dziejszego ale kompletnie nie mam pojęcia co u mojej dzidzi widać bo lekarz mówił że zasłania się pępowiną 🙈😅 co wróżysz Kochana mi tutaj? 😄
Patrząc względem kręgosłupa to mnie wygląda na dziewczynkę, ale ja nie wiem, czy to wyrostek, czy pępowina 😂 I chyba wróżenie z fusów byłoby dokładniejsze😅 Swojego własnego dziecka też nie umiem określić, wydaje mi się, że chłopiec, ale znowu ten sam dylemat, czy to w ogóle jest wyrostek... Co Ty wróżysz kochana? :D

Załączniki

• IMG_6886.jpg
    IMG_6886.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 70
reklama
Cześć Dziewczyny!
Jakiś czas temu trafiłam na to forum i regularnie Was podczytuje. Nie miałam odwagi się tu ujawniać bo jakoś nie mogłam uwierzyć, że tak jak Wy jestem w ciąży. To nadal dla mnie takie nierealne chociaż po dzisiejszym usg coś się jednak zmieniło ☺️
Przebyłam bardzo długą drogę aby być na tym etapie, w ktorym jestem teraz. 12 lat starań, 3 inseminacje, 3 procedury IVF i jedna strata trzy lata temu w 7tc 😞
Mam nadzieję, że wszystko co złe juz za mna i teraz bedzie juz tylko dobrze. 🙂Bardzo Wam wszystkim kibicuje i mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona

Cześć Dziewczyny!
Jakiś czas temu trafiłam na to forum i regularnie Was podczytuje. Nie miałam odwagi się tu ujawniać bo jakoś nie mogłam uwierzyć, że tak jak Wy jestem w ciąży. To nadal dla mnie takie nierealne chociaż po dzisiejszym usg coś się jednak zmieniło ☺️
Przebyłam bardzo długą drogę aby być na tym etapie, w ktorym jestem teraz. 12 lat starań, 3 inseminacje, 3 procedury IVF i jedna strata trzy lata temu w 7tc 😞
Mam nadzieję, że wszystko co złe juz za mna i teraz bedzie juz tylko dobrze. 🙂Bardzo Wam wszystkim kibicuje i mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona ☺️
Witaj! Oby było z górki. My 4 lata starań, inseminacje w ogóle nie wchodziły u nas w grę, więc od razu in vitro, tzn. nie tak od razu, bo nie mogłam się zakwalifikować przez różne tam problemy, ale jak już w końcu mogliśmy to udało się za pierwszym razem, transfer mieliśmy 21.03. w pierwszy dzień wiosny, mówiliśmy, że wiosną rodzi się nowe życie i nie ma innej opcji :) teraz jestem w 12+3. Tobie też standardowo liczą wiek ciąży od OM?

Patrząc względem kręgosłupa to mnie wygląda na dziewczynkę, ale ja nie wiem, czy to wyrostek, czy pępowina 😂 I chyba wróżenie z fusów byłoby dokładniejsze😅 Swojego własnego dziecka też nie umiem określić, wydaje mi się, że chłopiec, ale znowu ten sam dylemat, czy to w ogóle jest wyrostek... Co Ty wróżysz kochana? :D
Względem kręgosłupa u siebie też bym powiedziała że dziewczynka 🙈 a jeśli chodzi o Twoje Dzieciątko to powiedziałabym że bardziej mi to na dziewczynkę wygląda niż na chłopca 😄

Względem kręgosłupa u siebie też bym powiedziała że dziewczynka 🙈 a jeśli chodzi o Twoje Dzieciątko to powiedziałabym że bardziej mi to na dziewczynkę wygląda niż na chłopca 😄
Wiesz, ja chyba bardziej ufam Twojej diagnozie, niż swojej 😄 Cóż, za parę miesięcy się okaże i wtedy dopiero się pośmiejemy z tego wróżenia :)

Witaj! Oby było z górki. My 4 lata starań, inseminacje w ogóle nie wchodziły u nas w grę, więc od razu in vitro, tzn. nie tak od razu, bo nie mogłam się zakwalifikować przez różne tam problemy, ale jak już w końcu mogliśmy to udało się za pierwszym razem, transfer mieliśmy 21.03. w pierwszy dzień wiosny, mówiliśmy, że wiosną rodzi się nowe życie i nie ma innej opcji :) teraz jestem w 12+3. Tobie też standardowo liczą wiek ciąży od OM?
My transfer mieliśmy 1 kwietnia, wiec chyba jakis zgrywus mieszka u mnie w brzuszku 😉
Wiek ciązy licza mi wg OM i pokrywa się z tym z usg.
Dziś u mnie 11+0 i mialam pierwsze usg przez powloki brzuszne. Balam sie, ze przez moj tluszczyk nic nie bedzie widac ale udalo sie 😝

Nie, to jest nie do opisania. Jesteś na o dziale porodówki i co jakiś czas słyszysz płacz małych co się rodzą. A ja świadoma, że będę miała za chwilę cichy poród. Potem trzeba się pożegnać... Ahhh aż mi łzy poleciały. Dawno już o tym nie myślałam 💔 jedyne co mnie trzymało w całości to mój synek w domu i mąż który nie zostawiał mnie nawet na chwilę samą.
Serce pęka 😪😪😪

My transfer mieliśmy 1 kwietnia, wiec chyba jakis zgrywus mieszka u mnie w brzuszku 😉
Wiek ciązy licza mi wg OM i pokrywa się z tym z usg.
Dziś u mnie 11+0 i mialam pierwsze usg przez powloki brzuszne. Balam sie, ze przez moj tluszczyk nic nie bedzie widac ale udalo sie 😝
Też fajna data :) O proszę, ja na razie dopochwowo, ostatnie USG miałam w 10+4, teraz będę miała prenatalne w 13+4 u podobno na być przez powłoki brzuszne. Kazali Ci mieć pełen pęcherz?

wy tak mówicie o tym to ja już u siebie też widzę dziewczynkę 🙈 lekarz na prenatalnych to samo gadał 🙈 kurde 4 baby w domu 🙈 mój mąż oglupieje 🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry