Patrząc względem kręgosłupa to mnie wygląda na dziewczynkę, ale ja nie wiem, czy to wyrostek, czy pępowina I chyba wróżenie z fusów byłoby dokładniejsze Swojego własnego dziecka też nie umiem określić, wydaje mi się, że chłopiec, ale znowu ten sam dylemat, czy to w ogóle jest wyrostek... Co Ty wróżysz kochana?No i właśnie o tym mówiłam że względem kręgosłupa widziałam właśnie te zdjęcie i na tym się wzorowałam co do swojego też USG dziejszego ale kompletnie nie mam pojęcia co u mojej dzidzi widać bo lekarz mówił że zasłania się pępowiną co wróżysz Kochana mi tutaj?
reklama
Carmen_87
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Jakiś czas temu trafiłam na to forum i regularnie Was podczytuje. Nie miałam odwagi się tu ujawniać bo jakoś nie mogłam uwierzyć, że tak jak Wy jestem w ciąży. To nadal dla mnie takie nierealne chociaż po dzisiejszym usg coś się jednak zmieniło
Przebyłam bardzo długą drogę aby być na tym etapie, w ktorym jestem teraz. 12 lat starań, 3 inseminacje, 3 procedury IVF i jedna strata trzy lata temu w 7tc
Mam nadzieję, że wszystko co złe juz za mna i teraz bedzie juz tylko dobrze. Bardzo Wam wszystkim kibicuje i mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona
Witaj! Oby było z górki. My 4 lata starań, inseminacje w ogóle nie wchodziły u nas w grę, więc od razu in vitro, tzn. nie tak od razu, bo nie mogłam się zakwalifikować przez różne tam problemy, ale jak już w końcu mogliśmy to udało się za pierwszym razem, transfer mieliśmy 21.03. w pierwszy dzień wiosny, mówiliśmy, że wiosną rodzi się nowe życie i nie ma innej opcji teraz jestem w 12+3. Tobie też standardowo liczą wiek ciąży od OM?Cześć Dziewczyny!
Jakiś czas temu trafiłam na to forum i regularnie Was podczytuje. Nie miałam odwagi się tu ujawniać bo jakoś nie mogłam uwierzyć, że tak jak Wy jestem w ciąży. To nadal dla mnie takie nierealne chociaż po dzisiejszym usg coś się jednak zmieniło
Przebyłam bardzo długą drogę aby być na tym etapie, w ktorym jestem teraz. 12 lat starań, 3 inseminacje, 3 procedury IVF i jedna strata trzy lata temu w 7tc
Mam nadzieję, że wszystko co złe juz za mna i teraz bedzie juz tylko dobrze. Bardzo Wam wszystkim kibicuje i mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona
Względem kręgosłupa u siebie też bym powiedziała że dziewczynka a jeśli chodzi o Twoje Dzieciątko to powiedziałabym że bardziej mi to na dziewczynkę wygląda niż na chłopcaPatrząc względem kręgosłupa to mnie wygląda na dziewczynkę, ale ja nie wiem, czy to wyrostek, czy pępowina I chyba wróżenie z fusów byłoby dokładniejsze Swojego własnego dziecka też nie umiem określić, wydaje mi się, że chłopiec, ale znowu ten sam dylemat, czy to w ogóle jest wyrostek... Co Ty wróżysz kochana?
Wiesz, ja chyba bardziej ufam Twojej diagnozie, niż swojej Cóż, za parę miesięcy się okaże i wtedy dopiero się pośmiejemy z tego wróżeniaWzględem kręgosłupa u siebie też bym powiedziała że dziewczynka a jeśli chodzi o Twoje Dzieciątko to powiedziałabym że bardziej mi to na dziewczynkę wygląda niż na chłopca
My transfer mieliśmy 1 kwietnia, wiec chyba jakis zgrywus mieszka u mnie w brzuszkuWitaj! Oby było z górki. My 4 lata starań, inseminacje w ogóle nie wchodziły u nas w grę, więc od razu in vitro, tzn. nie tak od razu, bo nie mogłam się zakwalifikować przez różne tam problemy, ale jak już w końcu mogliśmy to udało się za pierwszym razem, transfer mieliśmy 21.03. w pierwszy dzień wiosny, mówiliśmy, że wiosną rodzi się nowe życie i nie ma innej opcji teraz jestem w 12+3. Tobie też standardowo liczą wiek ciąży od OM?
Wiek ciązy licza mi wg OM i pokrywa się z tym z usg.
Dziś u mnie 11+0 i mialam pierwsze usg przez powloki brzuszne. Balam sie, ze przez moj tluszczyk nic nie bedzie widac ale udalo sie
Ja też się tam znam jak Ty jestem bardzo ciekawa kto tam w naszych brzuszkach mieszkaWiesz, ja chyba bardziej ufam Twojej diagnozie, niż swojej Cóż, za parę miesięcy się okaże i wtedy dopiero się pośmiejemy z tego wróżenia
Edka88
Serce pękaNie, to jest nie do opisania. Jesteś na o dziale porodówki i co jakiś czas słyszysz płacz małych co się rodzą. A ja świadoma, że będę miała za chwilę cichy poród. Potem trzeba się pożegnać... Ahhh aż mi łzy poleciały. Dawno już o tym nie myślałam jedyne co mnie trzymało w całości to mój synek w domu i mąż który nie zostawiał mnie nawet na chwilę samą.
Carmen_87
Też fajna data O proszę, ja na razie dopochwowo, ostatnie USG miałam w 10+4, teraz będę miała prenatalne w 13+4 u podobno na być przez powłoki brzuszne. Kazali Ci mieć pełen pęcherz?My transfer mieliśmy 1 kwietnia, wiec chyba jakis zgrywus mieszka u mnie w brzuszku
Wiek ciązy licza mi wg OM i pokrywa się z tym z usg.
Dziś u mnie 11+0 i mialam pierwsze usg przez powloki brzuszne. Balam sie, ze przez moj tluszczyk nic nie bedzie widac ale udalo sie
G
guest-1677526072
Gość
wy tak mówicie o tym to ja już u siebie też widzę dziewczynkę lekarz na prenatalnych to samo gadał kurde 4 baby w domu mój mąż oglupiejePatrząc względem kręgosłupa to mnie wygląda na dziewczynkę, ale ja nie wiem, czy to wyrostek, czy pępowina I chyba wróżenie z fusów byłoby dokładniejsze Swojego własnego dziecka też nie umiem określić, wydaje mi się, że chłopiec, ale znowu ten sam dylemat, czy to w ogóle jest wyrostek... Co Ty wróżysz kochana?
reklama
Oo, dzięki!Ja kupiłam na Zalando leginsy ciążowe Oysho i jestem zachwycona. Mają super materiał i są mega komfortowe.