reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
oczywiście! gdy kilka lat temu miałam problemy z zajściem w ciążę, to lekarz z medicover powiedział mi, że oni mają odgórny zakaz leczenia/ diagnozowania niepłodności i żebym sobie poszła do kliniki in vitro 😳 żeby mi jeszcze wskazał jakie badania zrobić, nawet odpłatne, ale nie dał mi żadnych wskazówek.
Też to miałam w medicover... Kobieta potraktowała mnie jak trędowatą. Innym razem chciałam wykonać badania ktore mam w pakiecie, przepisała bez problemu, ale po dalszej rozmowie wyszło, że się leczymy i dopiero po bardzo ostrej wymianie zdań nie wykasowała skierowania.

Też fajna data :) O proszę, ja na razie dopochwowo, ostatnie USG miałam w 10+4, teraz będę miała prenatalne w 13+4 u podobno na być przez powłoki brzuszne. Kazali Ci mieć pełen pęcherz?
Ja miałam dziś takie na szybko aby sprawdzić czy dziecko urosło i czy serducho bije bo pobierali mi krew do testu Panorama. Prenatalne mam w poniedziałek i właśnie nic o tym pęcherzu mi nie powiedzieli także nie zamierzam się męczyć i idę z pustym 😉

Czy jest tu ktoś z Krakowa? Chciałam się dowiedzieć gdzie robicie usg 1-go trymestru i do którego lekarza z medicover można się udać.

Ja miałam dziś takie na szybko aby sprawdzić czy dziecko urosło i czy serducho bije bo pobierali mi krew do testu Panorama. Prenatalne mam w poniedziałek i właśnie nic o tym pęcherzu mi nie powiedzieli także nie zamierzam się męczyć i idę z pustym 😉
To ja też. Wcześnie masz prenatalne. Miałaś też przebadane genetycznie zarodki? My dzięki temu mamy właśnie tylko USG prenatalne, a nie musimy tych innych testów wykonywać.

Wiecie co 😐 właśnie mi napisała gin w sprawie wyników moich dzisiejszych badań , i chyba coś w morfologii wyszło nie tak bo muszę powtórzyć ja w piątek 😭 a ja dziś taka pokluta jestem a jedną ręką mi aż spuchła 😭😭😭😭
Polecam Emla do znieczulenia 👍 ja momentami musiałam chodzić codziennie czy co trzy dni na pobrania i bym nie wyrobiła

reklama
Do góry