reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Wam też dziewczyny tak potwornie zimno? Fakt faktem, że na zewnątrz pogoda nas nie rozpieszcza, ale przy dzisiejszych 18 stopniach szłam z pracy w ciepłym płaszczu, a i tak zmarzłam 😂 W domu i w pracy muszę się dogrzewać, bo mną telepie 🥶 Właśnie wstałam z drzemki przykryta dwoma kołdrami i z kotem na nogach a wcale się specjalnie nie zgrzalam 😅
Też tak mam. Bez kocyka na kanapie się nie da 😉 nawet z małym psim grzejniczkiem by mnie wytelepało 😉

reklama
Wam też dziewczyny tak potwornie zimno? Fakt faktem, że na zewnątrz pogoda nas nie rozpieszcza, ale przy dzisiejszych 18 stopniach szłam z pracy w ciepłym płaszczu, a i tak zmarzłam 😂 W domu i w pracy muszę się dogrzewać, bo mną telepie 🥶 Właśnie wstałam z drzemki przykryta dwoma kołdrami i z kotem na nogach a wcale się specjalnie nie zgrzalam 😅
Tak - na ubranie zakładam polarowy zimowy szlafrok i tak chodzę po domu 🙈

Też, ale u mnie dziś 13 stopni, a jak się obudziłam o 8 rano, to 10 🥶

Nic nie mów... 😒😒😒 ja jestem taka ciepła klucha a co to ma być.. Zaraz czerwiec. Rok temu o tej porze mieliśmy w ogrodzie wystawione już jacuzzy ale teraz na razie nie ma opcji 😔 ja co prawda tylko kilka minut będę mogła posiedzieć i nie w maksymalej temperaturze ale czekam na ten reeeeelaks 😍 ale jak na razie ciepły kocyk i herbatka 😇

Mnie raz przy krzywej tak pokłuli, że 3 dni ręką ruszyć nie mogłam tak mnie bolała i wszystkie badania (oprócz oczywiście krzywej) musiałam powtórzyć za 2 dni czy następnego dnia, bo się okazało, że krew była źle pobrana i już laboratorium odrzuciło próbki 🤬 A wyniki samej krzywej które zrobili wyszły conajmniej dziwnie 🙄
Od tamtego momentu najpierw dzwoniłam zanim poszłam na pobranie z pytaniem kto będzie pobierać 😑 i musiała do mnie przyjść konkretna pielęgniarka inaczej się nie dałam "obsłużyć".
o rany to miałaś przeboje 🥺
U mnie była świetna pielęgniarka bardzo się starała żeby nie bolało i nasze próbki zanosili od razu do badania bo widziałam , tylko ta moja felerna druga ręka 😭 no i martwię się co wyszło w tej głupiej morfologii że muszę powtarzać 🥺 no niby tam coś było lekko podwyższone ale tylko lekko 🙈😭

o rany to miałaś przeboje 🥺
U mnie była świetna pielęgniarka bardzo się starała żeby nie bolało i nasze próbki zanosili od razu do badania bo widziałam , tylko ta moja felerna druga ręka 😭 no i martwię się co wyszło w tej głupiej morfologii że muszę powtarzać 🥺 no niby tam coś było lekko podwyższone ale tylko lekko 🙈😭
Może i u Ciebie coś się trochę źle pobrało i kolejna morfologia wyjdzie ok 👍

Tak ja cały czas pod kocem siedzę 😂 ciekawe jak będzie w lecie 🤣

reklama
Cześć Dziewczyny!
Jakiś czas temu trafiłam na to forum i regularnie Was podczytuje. Nie miałam odwagi się tu ujawniać bo jakoś nie mogłam uwierzyć, że tak jak Wy jestem w ciąży. To nadal dla mnie takie nierealne chociaż po dzisiejszym usg coś się jednak zmieniło ☺️
Przebyłam bardzo długą drogę aby być na tym etapie, w ktorym jestem teraz. 12 lat starań, 3 inseminacje, 3 procedury IVF i jedna strata trzy lata temu w 7tc 😞
Mam nadzieję, że wszystko co złe juz za mna i teraz bedzie juz tylko dobrze. 🙂Bardzo Wam wszystkim kibicuje i mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona ☺️
Witamy cieplutko🥰

Do góry