reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Melduje się po badaniu, ależ odetchnęłam!! Moje obie dwie myszki maja się bardzo dobrze, wiek ciąży zgodny z OM, dwa serduszka biją 💖💖 dzieciaczki są najpewniej dwujajowe i na szczęście dwuowodniowe, nie widać jeszcze ilu kosmówkowe. Jak machały mi rączką to poszły łzy szczęścia 🥹 Wrzucę Wam zdjęcie usg jak będzie już grupa prywatna. Termin 31.12-3.01 ale ze względu na ciąże bliźniacza pewnie będzie CC odrobine wcześniej, także jestem grudniówką 😄 Obym do końca dostawała takie dobre wiadomości jak dziś 💌 ściskam Was mocno, dziękuję za miłe wiadomości, kciuki i wsparcie
super ♥️ gratulacje

reklama
Właśnie wyszłam, po krwiaku nie ma śladu. Wszystko Ok. Wg usg termin 22 grudzien i Pani Doktor powiedziała ze to chłopiec…. Tak czułam dziewczynkę 🥹🥹🥹 ciekawe czy to pewne…
kurcze a mi się wydaje , że wyrostek nie odstaje 🙈 i to dla mnie bardziej dziewczynka.. ciekawe 🤔 co myślicie dziewczyny ?

Nie no, dziewczyny, ma ktoś przepis jak przedłużyć dobę? Potrzebuję kilku dodatkowych godzin na spokojne przeczytanie forum 😂 W pracy tyle o ile mi się uda to przeczytam, chwila przerwy i cyk - 10 stron więcej, jesteście niesamowite 😂 Przeczytałam wszystko i pozwólcie, że odniose się już bez cytowania was, bo na apce ciężko to ogarnąć 🙈 Jeśli chodzi o legginsy to ja z racji rosnącego brzuszka już zamówiłam - tanie, ale naprawdę super jakościowo na tomileggins, super materiał, nie prześwitują i są bardzo wygodne 😍 Co do rzeczy dla bobasa to nic jeszcze nie mam, ale nie spieszy mi się jakoś bardzo, może od lipca zaczniemy coś kompletować żeby nie przytłoczyć się później wszystkim jednocześnie, może trochę mniej zabolą nas wydatki jak je rozłożymy w czasie. Z ciuszków to nie zamierzam nic kupować, szczególnie jeśli będzie córka, bo od męża sióstr na pewno dostaniemy pokaźny spadek po ich dziewczynach 😂 A co do fotelika i wózka to od kilku tygodni nieśmiało przeglądam różne recenzje i chyba zdecydujemy się na Muuvo Quick 3.0, fotelik Avionaut Pixel.
Pochwalę się jeszcze, że właśnie bezwstydnie opędzlowałam kilogram truskawek z cukrem i czuję się z tego powodu wspaniałe 😂

Właśnie Was nadrobiłam i odpisałem choć na część Waszych wpisów 🙈🙈🙈
Ja dziś na obiad miałam ryż z truskawkami 😋 wczoraj po obiedzie u teściow ( zjadłam tylko rosół ) pojechałam z mężem na gofry, po czym zachciało mi się łódeczek z McDonald's..czułam się spełniona 😅🤣🤣🤣 ale żeby nie było zbyt pięknie to cały wieczór spędziłam w toalecie 🤮. Kurtyna

mówię ci przestań analizować a sama nie jestem lepsza, bo zaraz czytam wuja google i analizuje. Ale zaczynam już nad tym panować i nawet mi to wychodzi.
jest tu nas tyle że ciężko spamiętać, ja też mam z tym problem.
U mnie ciężko z tym 😅 chodź próbuje 🙈😅
I to prawda spamiętać wszystko jest bardzo ciężko 😄

kurcze a mi się wydaje , że wyrostek nie odstaje 🙈 i to dla mnie bardziej dziewczynka.. ciekawe 🤔 co myślicie dziewczyny ?
Według mnie odstaje, ale żadna ze mnie specjalistka i możliwe, że w ogóle na złe kreski patrzę 😅

Załączniki

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    497,5 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry