A w którym już tygodniu jestes?? Przepraszam ale nie mogę zapamiętać kto w którym jestto u mnie dziś powiedział lekarz ze 70-80% córa to byłam w szoku jak on to dostrzega![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym już tygodniu jestes?? Przepraszam ale nie mogę zapamiętać kto w którym jestto u mnie dziś powiedział lekarz ze 70-80% córa to byłam w szoku jak on to dostrzega![]()
Ja tez już szukałam sali do wynajęcia na grudzienNo ja w czerwcu miałam mieć imprezę huczna ale zrezygnowałam mam lepszy prezent Niż impreza![]()
Narazie jeszcze leżeć… za 2 tyg jak będzie Ok to już nie.super !
Możesz już teraz więcej się poruszać czy dalej leżeć musisz ?
Zrobiłam Sanco, to się okażeDzidzia cudnaGratuluję Chłopca
a to już potwierdziła że to będzie na pewno chłopczyk czy tak "wstepnie" nadmieniła ze prawdopodobnie ale jeszcze nic nie wiadomo??
Zrobiliśmy sekcje zwłok i wszystkie możliwe badania genetyczne i istologiczne. Wszystko negatywne. Tak gdzie medycyna jest wstanie wyjaśnić w naszym przypadku nie ma odpowiedzi.a ja myślę że to kwestia charakteru dzieckaja mam chyba spokojne. Pół godziny przed wizytą zjadłam cukierki czekoladowe i wyypilam fante a maluch pomachał tylko rękami i nogami, popatrzył na nas i poszedł spać. Następnym razem mam wypić sok jabłkowy przed wizytą
cudowne wiadomości. Ale jak są dwujajowe i dwuoowodbiowe to chyba tez muszą być dwukosmowkowetak mi się wydaje. A to.ktory tydzień jesteś ?
ojej w 9 miesiącu? Ja straciłam córke w 5 miesiącu i ledwo to przeżyłam. A wiadomo dlaczego to serduszko przestało bić?
Ola nie analizuj tak tegowszystko jest ok, jakby coś było nie ok to by lekarz zwrócił uwage. Ja też mam tu mniej tam więcej. Nikt nie jest równy
ani idealny
czy mają dwie kosmówki a nie jedna wspólną. Najprościej mówiąc. Lepiej i bezpieczniej![]()
w punkt.
Super wiadomosciWłaśnie wyszłam, po krwiaku nie ma śladu. Wszystko Ok. Wg usg termin 22 grudzien i Pani Doktor powiedziała ze to chłopiec…. Tak czułam dziewczynkęciekawe czy to pewne…
Słyszałam o tym sanco i to samemu można iść zrobić takie badania? Jestem w tym totalnie zielonaZrobiłam Sanco, to się okażedr powiedziała ze jak dla niej chłopak na 90proc. Marzyłam o córce, ale chłopiec tez będzie cudny.
No pieknieBąbelek ma 4cm, dzisiaj wg usg 10+6 także 3 dni różnicy wg tym co mówił ostatnioserduszko jak dzwon, miękko ma, żadnych krwiaczkow ani nic, miałam usg przez brzuszek dzisiaj
jak zobaczyłam tego małego robaka to się poryczalam
termin porodu wg usg już taki twardy to 20.12
![]()
to podwójnie superMelduje się po badaniu, ależ odetchnęłam!! Moje obie dwie myszki maja się bardzo dobrze, wiek ciąży zgodny z OM, dwa serduszka bijądzieciaczki są najpewniej dwujajowe i na szczęście dwuowodniowe, nie widać jeszcze ilu kosmówkowe. Jak machały mi rączką to poszły łzy szczęścia
Wrzucę Wam zdjęcie usg jak będzie już grupa prywatna. Termin 31.12-3.01 ale ze względu na ciąże bliźniacza pewnie będzie CC odrobine wcześniej, także jestem grudniówką
Obym do końca dostawała takie dobre wiadomości jak dziś
ściskam Was mocno, dziękuję za miłe wiadomości, kciuki i wsparcie
super wiesci, dobrze ze ten krwiak już zniknąłWłaśnie wyszłam, po krwiaku nie ma śladu. Wszystko Ok. Wg usg termin 22 grudzien i Pani Doktor powiedziała ze to chłopiec…. Tak czułam dziewczynkęciekawe czy to pewne…
ja tez w gronie 30tek, pierwotny termin porodu mialam na 9.12 czyli dokładnie w 30te urodziny a teraz się już przesunął z usg termin na 5.12 ale tez będzie akurat na urodziny chyba ze się spóźniDołączam do 30-tek15.12. mam termin porodu, a 8 dni później 30-te urodziny
marzenie!
Ja pow ze nie chce nawet domowej imprezy i tak leżę to nawet domowa impreza mi nie potrzebna w grudniu będę świętowaćJa tez już szukałam sali do wynajęcia na grudzienale „problem” sam się rozwiązał
i będziemy świętować w 3 w domku
![]()