A w którym już tygodniu jestes?? Przepraszam ale nie mogę zapamiętać kto w którym jest a jeszcze ostatnio mam milion spraw że zapominam o drobnych sprawach...to u mnie dziś powiedział lekarz ze 70-80% córa to byłam w szoku jak on to dostrzega
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ja tez już szukałam sali do wynajęcia na grudzien ale „problem” sam się rozwiązał i będziemy świętować w 3 w domkuNo ja w czerwcu miałam mieć imprezę huczna ale zrezygnowałam mam lepszy prezent Niż impreza
Blanca86
Narazie jeszcze leżeć… za 2 tyg jak będzie Ok to już nie.super !
Możesz już teraz więcej się poruszać czy dalej leżeć musisz ?
Blanca86
Zrobiłam Sanco, to się okaże dr powiedziała ze jak dla niej chłopak na 90proc. Marzyłam o córce, ale chłopiec tez będzie cudny.Dzidzia cudna Gratuluję Chłopca a to już potwierdziła że to będzie na pewno chłopczyk czy tak "wstepnie" nadmieniła ze prawdopodobnie ale jeszcze nic nie wiadomo??
Bibi80
Zrobiliśmy sekcje zwłok i wszystkie możliwe badania genetyczne i istologiczne. Wszystko negatywne. Tak gdzie medycyna jest wstanie wyjaśnić w naszym przypadku nie ma odpowiedzi.a ja myślę że to kwestia charakteru dziecka ja mam chyba spokojne. Pół godziny przed wizytą zjadłam cukierki czekoladowe i wyypilam fante a maluch pomachał tylko rękami i nogami, popatrzył na nas i poszedł spać. Następnym razem mam wypić sok jabłkowy przed wizytą
cudowne wiadomości. Ale jak są dwujajowe i dwuoowodbiowe to chyba tez muszą być dwukosmowkowe tak mi się wydaje. A to.ktory tydzień jesteś ?
ojej w 9 miesiącu? Ja straciłam córke w 5 miesiącu i ledwo to przeżyłam. A wiadomo dlaczego to serduszko przestało bić?
Ola nie analizuj tak tego wszystko jest ok, jakby coś było nie ok to by lekarz zwrócił uwage. Ja też mam tu mniej tam więcej. Nikt nie jest równy ani idealny
czy mają dwie kosmówki a nie jedna wspólną. Najprościej mówiąc. Lepiej i bezpieczniej
w punkt.
Bibi80
Super wiadomosciWłaśnie wyszłam, po krwiaku nie ma śladu. Wszystko Ok. Wg usg termin 22 grudzien i Pani Doktor powiedziała ze to chłopiec…. Tak czułam dziewczynkę ciekawe czy to pewne…
Słyszałam o tym sanco i to samemu można iść zrobić takie badania? Jestem w tym totalnie zielonaZrobiłam Sanco, to się okaże dr powiedziała ze jak dla niej chłopak na 90proc. Marzyłam o córce, ale chłopiec tez będzie cudny.
Ja również marzyłam od zawsze i marzę o córce w domu mam już 2 chłopaków ale jak będzie 3 chłopak to też będę bardzo szczęśliwa najważniejsze aby było zdrowe
ka.an92
No pieknieBąbelek ma 4cm, dzisiaj wg usg 10+6 także 3 dni różnicy wg tym co mówił ostatnio serduszko jak dzwon, miękko ma, żadnych krwiaczkow ani nic, miałam usg przez brzuszek dzisiaj jak zobaczyłam tego małego robaka to się poryczalam termin porodu wg usg już taki twardy to 20.12
to podwójnie superMelduje się po badaniu, ależ odetchnęłam!! Moje obie dwie myszki maja się bardzo dobrze, wiek ciąży zgodny z OM, dwa serduszka biją dzieciaczki są najpewniej dwujajowe i na szczęście dwuowodniowe, nie widać jeszcze ilu kosmówkowe. Jak machały mi rączką to poszły łzy szczęścia Wrzucę Wam zdjęcie usg jak będzie już grupa prywatna. Termin 31.12-3.01 ale ze względu na ciąże bliźniacza pewnie będzie CC odrobine wcześniej, także jestem grudniówką Obym do końca dostawała takie dobre wiadomości jak dziś ściskam Was mocno, dziękuję za miłe wiadomości, kciuki i wsparcie
super wiesci, dobrze ze ten krwiak już zniknął a jakie dalsze zalecenia, możesz już więcej chodzić?Właśnie wyszłam, po krwiaku nie ma śladu. Wszystko Ok. Wg usg termin 22 grudzien i Pani Doktor powiedziała ze to chłopiec…. Tak czułam dziewczynkę ciekawe czy to pewne…
ja tez w gronie 30tek, pierwotny termin porodu mialam na 9.12 czyli dokładnie w 30te urodziny a teraz się już przesunął z usg termin na 5.12 ale tez będzie akurat na urodziny chyba ze się spóźni tez planowałam imprezkę na jakiejś sali na styczeń ale no cóżDołączam do 30-tek 15.12. mam termin porodu, a 8 dni później 30-te urodziny marzenie!
Ostatnia edycja:
reklama
Hejcia
Ja pow ze nie chce nawet domowej imprezy i tak leżę to nawet domowa impreza mi nie potrzebna w grudniu będę świętowaćJa tez już szukałam sali do wynajęcia na grudzien ale „problem” sam się rozwiązał i będziemy świętować w 3 w domku