reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Melduje się po badaniu, ależ odetchnęłam!! Moje obie dwie myszki maja się bardzo dobrze, wiek ciąży zgodny z OM, dwa serduszka biją 💖💖 dzieciaczki są najpewniej dwujajowe i na szczęście dwuowodniowe, nie widać jeszcze ilu kosmówkowe. Jak machały mi rączką to poszły łzy szczęścia 🥹 Wrzucę Wam zdjęcie usg jak będzie już grupa prywatna. Termin 31.12-3.01 ale ze względu na ciąże bliźniacza pewnie będzie CC odrobine wcześniej, także jestem grudniówką 😄 Obym do końca dostawała takie dobre wiadomości jak dziś 💌 ściskam Was mocno, dziękuję za miłe wiadomości, kciuki i wsparcie
Podwójnie super ❤ ❤ świetne wieści 🥰

reklama
A dziewczyny z tą kością udową jest wszystko w porządku? 🙈

Załączniki

• Screenshot_20220530-133350_Gallery.jpg
    Screenshot_20220530-133350_Gallery.jpg
    211,5 KB · Wyświetleń: 61
Bąbelek ma 4cm, dzisiaj wg usg 10+6 także 3 dni różnicy wg tym co mówił ostatnio :) serduszko jak dzwon, miękko ma, żadnych krwiaczkow ani nic, miałam usg przez brzuszek dzisiaj ♥️ jak zobaczyłam tego małego robaka to się poryczalam 🥹🥹 termin porodu wg usg już taki twardy to 20.12 ♥️🥺🥹😍
Swietne wiadomości! Może jak będzie prywatna grupa i będziemy w 2 trimestre to możemy zrobić listę z dniem porodu i płeć naszych bobasków? Co wy na to?

Czy wy też takacie że jak wysyłacie lekarzowi wyniki badań to te zdjęcie się rozmazuje u was na tel ? Kurde wysłałam swojej gin swoje wyniki już jestem cała w strachu że te TSH mam za niskie a te zdjęcie takie zamazane u mnie 🥺
Ja osobiście ściągam pdf że strony szpitala i wysyłam plik? A tak nie możesz?

Melduje się po badaniu, ależ odetchnęłam!! Moje obie dwie myszki maja się bardzo dobrze, wiek ciąży zgodny z OM, dwa serduszka biją 💖💖 dzieciaczki są najpewniej dwujajowe i na szczęście dwuowodniowe, nie widać jeszcze ilu kosmówkowe. Jak machały mi rączką to poszły łzy szczęścia 🥹 Wrzucę Wam zdjęcie usg jak będzie już grupa prywatna. Termin 31.12-3.01 ale ze względu na ciąże bliźniacza pewnie będzie CC odrobine wcześniej, także jestem grudniówką 😄 Obym do końca dostawała takie dobre wiadomości jak dziś 💌 ściskam Was mocno, dziękuję za miłe wiadomości, kciuki i wsparcie
Co to znaczy dwu kosmowkowe? Jaki ma wpływ na ciąże?

Hej 😁 ja dzisiaj zabiegana i od wczoraj nie mogę Was nadrobić 🤣🤣 ale w wolnej chwili przysiądę fałdów i nadrobię. Ja dzisiaj miałam wizytę u diabetologa. Dostałam insulinę nocną. 😭😭😭 Jezuuu jak pomyślę że mam się sama kłuć to auaaaa 😵😵😵. Bo mam za wysokie cukry na czczo po nocy... A tak to samopoczucie jakoś tak niby ciut lepiej. 😁😁 Miłego dnia kobietki i powodzenia na dzisiejszych wizytach jeśli są takowe 😊😊
Hej jaka dostalas insuline ? O ktorej masz podawac ? Od ilu jednostek masz zaczac.

Zacząłam się kiepsko czuć w pracy, zbiera mnie jakby na biegunkę, kibel koło mnie się zapycha, przy innym siedzą ludzie, nie mam co ze sobą zrobić 🤪 śmieszne i nieśmieszne zarazem. A dziś jeszcze mam dentystę, leczenie próchnicy ósemki i nie wiem czy da radę bez znieczulenia, a boję się go, tym bardziej, że jeszcze antybiotyk biorę, iloma lekami mam się obciążać w tej ciąży :/

reklama
Do góry