G
guest-1677526072
Gość
@Karola z nadzieją mąż mi już kupił te okrągłe pappity !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Cię! Już po paru kostkach? To na pewno po czymś innym niemożliwe ze po czekoladzie
Plecam pyszota aczkolwiek obecnie mi nie podchodzi. Ale miałam faze na to jużserek topiony i pomidor ? Kuźwa muszę spróbować
Sama nie wiem. Bardziej się zmuszam do jedzenia bo mnie odrzuca wszystko. Odrzut od słodkiego mam największy i kawy. Może nie istnieć. Ale czasem muszę zjeść jak mi za bardzo cukier leci. Choć ostatnio zwróciłam batonika całego jakiego zjadlamMacie smaki bardziej na slone/kwasne czy na słodkie? Ja zdecydowanie na wszystko co kwasne oprócz ogórków kiszonych. Kupuje sobie rabarbar w laskach i jem, chodzi za mną czerwona porzeczka aż mi się śniło dzisiaj ze kupowałam ja w sklepie właśnie te kwasne języki, gumy z jakimś kwasnym nadzieniem. Mniam
A daj spokój jak zawsze robiłam planowane zakupy na tydzień cały, gotowałam obiad na dwa dni albo jak zupę to gotowałam zawsze dzien wczesniej a Teraz? Codziennie do sklepu bo nigdy nie wiem co dam radę zjeść. A samo wejście do sklepu i mnie mdli na widok jedzenia.Dokładnie, ja kupiłam na dziś dorsza, bo miałam ochotę, ale dziś ochota przeszła i dorsza nie będzie
Prawie 10 tydz a zaczęło się kolo 8 tygA który masz tc? Ja też w pewnym momencie miałam załamkę, że tak już chyba będzie do końca ciąży, zero smaku na cokolwiek, ale przeszło na szczęście (oby na dłużej).
Ja też miałam kotleta i mizerię. Ale mój miał do tego kaszę, a ja bez niczego. Tylko mizeria i kotlet.U mnie dziś na obiad pałeczki z kurczaka robione w tym worku w piekarniku ciekawe czy przejdzie ochota
Wczoraj na obiad był kotlet z ziemniakami i mizeria i tak się objadlam że się nie mogłam ruszyć przez kolejne godziny a brzuch mi wywaliło jakbym była w 7msc
U mnie te pałki wczoraj z ziemniakami i mizerią.U mnie dziś na obiad pałeczki z kurczaka robione w tym worku w piekarniku ciekawe czy przejdzie ochota
Wczoraj na obiad był kotlet z ziemniakami i mizeria i tak się objadlam że się nie mogłam ruszyć przez kolejne godziny a brzuch mi wywaliło jakbym była w 7msc
Powinna być tu taka reakcja do postów —>U mnie dziś na obiad pałeczki z kurczaka robione w tym worku w piekarniku ciekawe czy przejdzie ochota
Czekam na recenzje!@Karola z nadzieją mąż mi już kupił te okrągłe pappity !!!!
To miałam identycznie, ze robilam raz na tydzień zakupy i gotuje z wyprzedzeniem, a teraz się nie da Ciagle zmiany planówNo niestety tak zadziałała.
Plecam pyszota aczkolwiek obecnie mi nie podchodzi. Ale miałam faze na to już
Sama nie wiem. Bardziej się zmuszam do jedzenia bo mnie odrzuca wszystko. Odrzut od słodkiego mam największy i kawy. Może nie istnieć. Ale czasem muszę zjeść jak mi za bardzo cukier leci. Choć ostatnio zwróciłam batonika całego jakiego zjadlam
A daj spokój jak zawsze robiłam planowane zakupy na tydzień cały, gotowałam obiad na dwa dni albo jak zupę to gotowałam zawsze dzien wczesniej a Teraz? Codziennie do sklepu bo nigdy nie wiem co dam radę zjeść. A samo wejście do sklepu i mnie mdli na widok jedzenia.
jak przyjdzie to dam ci znać jakbyś bliżej mieszkała to bym ci podrzuciłaCzekam na recenzje!
To daj sobie jeszcze 2 tygodnie, ok 12 tc wiekszosci dziewczyn zaczyna przechodzic Ale wiem dokladnie, jak sie czujesz.Prawie 10 tydz a zaczęło się kolo 8 tyg