Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Z czego 19 o jedzeniudziś szal prawie 20stron naszkrobalysmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z czego 19 o jedzeniudziś szal prawie 20stron naszkrobalysmy
normalka niedziela jedzeniaZ czego 19 o jedzeniu
Taaa bo one Musza wszystko zjeść, a matka wybrzydzaNo i pałeczki średnio mi weszły , za to znów zrobiłam mizerię i jadłam tylko to dzieci się na mnie patrzył jak na jakąś walnięta matkę
W żabkach bywająDziewczyny za mną chodzi to. Boze jak patrzę to połykam na raz. Najgorzej, że nie dostanę tego juz dzisiaj nigdzie
Ja czekoladę to na tabliczki jem, nie na kostkiJa ostatnio zjadłam kilka kostek czekolady i mialam Problem z toaletą matkobosko
No i będę musiała po milky waya do żabki pojechaćKtoś ma ochotę
mąż na mnie już dziwnie patrzy czyżbym dziwnie się zachowywała narazie 5 cukierków zjadłam nie wiem o co mu chodziNo i będę musiała po milky waya do żabki pojechać
Ja właśnie jedyne co mi podchodzi to jakieś sztuczne gotowe jedzenie. Nie wiem dlaczego mam zamiar też do maka skoczyć w któryś dzień. Jezu cziiisa to bym zjadła na pewno. Dobrze, że aż na Szczecin musze jechać, bo bym już całkiem syfiasto jadła pewnie na okraglo w maku. Gdzie ogólnie nie jadam takich rzeczy może z 2 razy w roku maczek i kilka razy kebab.A co do posiłków to wczoraj wsunęłam mcchickena z frytkami, a dziś KFC