reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Cześć!
Jesli mogę, to chętnie się dołączę 😃 tak bardzo polubiłam forum staraczkowe, że potrzebuje chyba mieć miejsce do wygadania. Narazie pewnie mniej będę się tam udzielać, bo udało się, zaszłam w ciąże i bardzo nie chce robić dziewczynom przykrości i opowiadac o mojej ciąży, bo naprawdę wspaniałe to kobitki! Sama długo się starałam, (choć pewnie troszkę mniej, niż niektóre z nich), żeby zajść w ciążę. Wiem, że na tamtym wątku za bardzo nie mam z czym się udzielać, dlatego postanowilam dołączyć tutaj 😉 mam nadzieję, że atmosfera będzie choć w połowie tak fantastyczna! Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie ❤️
witam koleżankę z kwietniowych! ❤️ cieszę się ze się udało!! ❤️

reklama
Dziewczyny, a jak to jest z tymi objawami ciazowymi? Kiedy się mogą pojawić? U mnie dopiero dzień spodziewanej miesiączki ale prócz bolu brzucha nie odczuwam żadnych zmian. 🤔🤔

U mnie pierwszym objawem jest ciągły głód 😱 Jeśli tak dalej pójdzie to za chwilę będzie 5kg + 🤣 Brzuch od czasu do czasu boli i przy dłuższym staniu/chodzeniu mam bóle krzyża. Jak na razie zero mdłości I piersi też jeszcze nie bolą. 😉

Dziewczyny, a jak to jest z tymi objawami ciazowymi? Kiedy się mogą pojawić? U mnie dopiero dzień spodziewanej miesiączki ale prócz bolu brzucha nie odczuwam żadnych zmian. 🤔🤔
To chyba kwestia indywidualna. Ja przy pierwszej ciąży nie czulam nic, brzuch urósł dopiero w 5 miesiącu, a teraz mam taki wydęty i twardy, jakby był napełniony woda. Jestem 4 dni po terminie miesiączki. Poza tym bolą mnie piersi, a dziś zauważyłam, że jak nacisnę lewa to leci siara 🙈

Ja też właśnie mam bole krzyża i brzucha przy dłuższym chodzeniu/staniu. No i plamienia delikatne. Może z czasem przyjdą jakieś objawy bo tak to sobie wkrecam że coś jest nie tak 😂😂😂

Patrzę na te wasze wizyty u gin i już sama nie wiem czy iść szybciej. Chciałam iść tak, aby już było serduszko, bo pamietam jak było przy pierwszej ciazy ile kosztował mnie stres jak był tylko pęcherzyk :x
Ostatnia miesiączka 11 marca. Teraz miesiączka miała być w pon. Apka pokazuje ze dzisiaj 3+5. Testy pozytywne wyszły mi już w poniedziałek, tydzień przed okresem. Beta wtedy wskazywała ze jestem świeżo po implantacji. Planowałam iść 20 kwietnia, ale zmieniłam na 25 kwietnia. Kiedy byście szły?
25 :)

Cześć!
Jesli mogę, to chętnie się dołączę 😃 tak bardzo polubiłam forum staraczkowe, że potrzebuje chyba mieć miejsce do wygadania. Narazie pewnie mniej będę się tam udzielać, bo udało się, zaszłam w ciąże i bardzo nie chce robić dziewczynom przykrości i opowiadac o mojej ciąży, bo naprawdę wspaniałe to kobitki! Sama długo się starałam, (choć pewnie troszkę mniej, niż niektóre z nich), żeby zajść w ciążę. Wiem, że na tamtym wątku za bardzo nie mam z czym się udzielać, dlatego postanowilam dołączyć tutaj 😉 mam nadzieję, że atmosfera będzie choć w połowie tak fantastyczna! Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie ❤️
Gratulacje !!!

reklama
Do góry