reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Patrzę na te wasze wizyty u gin i już sama nie wiem czy iść szybciej. Chciałam iść tak, aby już było serduszko, bo pamietam jak było przy pierwszej ciazy ile kosztował mnie stres jak był tylko pęcherzyk :x
Ostatnia miesiączka 11 marca. Teraz miesiączka miała być w pon. Apka pokazuje ze dzisiaj 3+5. Testy pozytywne wyszły mi już w poniedziałek, tydzień przed okresem. Beta wtedy wskazywała ze jestem świeżo po implantacji. Planowałam iść 20 kwietnia, ale zmieniłam na 25 kwietnia. Kiedy byście szły?

Patrzę na te wasze wizyty u gin i już sama nie wiem czy iść szybciej. Chciałam iść tak, aby już było serduszko, bo pamietam jak było przy pierwszej ciazy ile kosztował mnie stres jak był tylko pęcherzyk :x
Ostatnia miesiączka 11 marca. Teraz miesiączka miała być w pon. Apka pokazuje ze dzisiaj 3+5. Testy pozytywne wyszły mi już w poniedziałek, tydzień przed okresem. Beta wtedy wskazywała ze jestem świeżo po implantacji. Planowałam iść 20 kwietnia, ale zmieniłam na 25 kwietnia. Kiedy byście szły?
Ja teoretycznie chciałabym isc już, ale znam siebie i wole poczekać kilka dni, ale zwiększyć prawdopodobieństwo na serduszko niż później się stresować i płakać.

Dzień dobry dziewczyny, odebrałam właśnie wyniki po 48h beta wzrosla o 113%.. z 262 na 558.
Niestety progesteron spadł z 8.1 na 7.1 🥺

Zapisałam się do lekarza na godzinę 19 dzisiaj
Nie martw się, dostaniesz progesteron od lekarza. Ja przy beta ponad 2000 miałam progesteron poniżej 7. I lekami udało się sprawić ze ciąża się utrzymuje i nawet bije serduszko

Cześć!
Jesli mogę, to chętnie się dołączę 😃 tak bardzo polubiłam forum staraczkowe, że potrzebuje chyba mieć miejsce do wygadania. Narazie pewnie mniej będę się tam udzielać, bo udało się, zaszłam w ciąże i bardzo nie chce robić dziewczynom przykrości i opowiadac o mojej ciąży, bo naprawdę wspaniałe to kobitki! Sama długo się starałam, (choć pewnie troszkę mniej, niż niektóre z nich), żeby zajść w ciążę. Wiem, że na tamtym wątku za bardzo nie mam z czym się udzielać, dlatego postanowilam dołączyć tutaj 😉 mam nadzieję, że atmosfera będzie choć w połowie tak fantastyczna! Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie ❤️

Cześć!
Jesli mogę, to chętnie się dołączę 😃 tak bardzo polubiłam forum staraczkowe, że potrzebuje chyba mieć miejsce do wygadania. Narazie pewnie mniej będę się tam udzielać, bo udało się, zaszłam w ciąże i bardzo nie chce robić dziewczynom przykrości i opowiadac o mojej ciąży, bo naprawdę wspaniałe to kobitki! Sama długo się starałam, (choć pewnie troszkę mniej, niż niektóre z nich), żeby zajść w ciążę. Wiem, że na tamtym wątku za bardzo nie mam z czym się udzielać, dlatego postanowilam dołączyć tutaj 😉 mam nadzieję, że atmosfera będzie choć w połowie tak fantastyczna! Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie ❤️
A co to jest to staraczkowe ? Jakies starsze forum niż to?

No i witamy oczywiście :) rozgosc się

reklama
Gratulacje dla Wszystkich nowych mamusiek i serduszek 😍❤️❤️

Ja dzisiaj cały dzień na szkoleniu z masażu twarzy i na szczęście nic mi nie dolegało oprócz tego, że musiałam kontrolować odbijanie się, żeby nie beknąć na całą sale 🤣 i co chwilę latałam sikać.. Tam wszyscy wiedzą, że jestem w ciąży, jakoś tak wyszło🤣 i jest też dziewczyna w 6 miesiącu ciąży, więc mogłam sobie z nią porozmawiać.

Aaa i wiecie co instruktor powiedział? Żeby nie pić w ciąży wody Muszynianki, bo ona ma dużo wapnia, który się odkłada na nerkach i robią się kamienie. Jego żona do szpitala trafiła przez to w ciąży. A ja Muszyniankę pije cały czas, ale już nie będę 🙈

Do góry